Deblokiranje Outlook.com naloga

Vaš Outlook.com nalog može biti privremeno blokiran jer smo primetili neke neobiиne aktivnosti za prijavljivanje. Znamo da vas nervira činjenica da je vaš nalog blokiran, ali želimo da vas zaštitimo od prevare ili zloupotrebe. Evo kako da deblokirate nalog.

Deblokiranje naloga

 1. Idite na https://account.live.com/ResetPassword.aspx da biste oporavili nalog i poništili lozinku.

 2. Unesite e-adresu blokiranog naloga i unesite znakove koje vidite na ekranu i izaberite stavku dalje.

  Microsoft nalog za oporavak naloga

 3. Unesite kôd generisan pomoću aplikacije za potvrdu identiteta ili izaberite stavku koristi drugu opciju verifikacije da biste dobili tekstualnu poruku.

  Napomene: 

  • Ne treba vam Smart Phone da biste primili bezbednosni kôd.

  • Tekstualne poruke mogu da dođu od "MSFT", kratkog broja ili mobilnog broja. Ako ste zahtevali bezbednosni kôd, možete da verujete poruci koja stiže.

   Primer koda Microsoft naloga

  • Ako nemate alternativni telefonski broj ili adresu e-pošte ili im nemate pristup, izaberite stavku Nisam dobio/la kôd kada budete upitani za kôd pri prijavljivanju ili Nemam pristup kada budete menjali lozinku i zatim pratite uputstva.

 4. Posle unošenja bezbednosnog koda, morate da promenite lozinku kako biste dovršili proces deblokiranja.

Obavezno napravite jaku i jedinstvenu lozinku kako biste dobro zaštitili svoj nalog. Koristtie velika slova, brojeve i simbole za lozinku i pokušajte da ne koriste istu lozinku za različite naloge. Za više saveta o tome kako da lozinka bude bezbednija pogledajte odeljak Zaštitite Outlook.com nalog e-pošte.

Ako nemožete da deblokirate nalog

Ako i dalje ne možete da deblokirate nalog unosom bezbednosnog koda ili promenom lozinke, idite na odeljak Kada ne možete da se prijavite na Microsoft nalog.

Napomena: Ovaj članak će vam pomoći da poništite lozinku, vodi vas ako poništavanje lozinke ne radi i postoji veza za kontakt.

Takođe pogledajte

Moj Outlook.com nalog je hakovan

Imate besplatnu aplikaciju Microsoft identiteta na telefonu.

Kako da dobijete podršku za Outlook.com

Resursi podrške

Podršku možete da dobijete i od drugih korisnika usluge Outlook.com na forumu zajednice ili da pronađete pomoć tako što ćete izabrati stavku Obraćanje podršci ispod:

Napomena: Moraćete prvo da se prijavite da biste dobili podršku. Ako ne možete da se prijavite, idite na Podršku za nalog.

Napomena:  Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li da nam javite da li su informacije bile korisne? Ovo je članak na engleskom jeziku za referencu.​

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×