Sign in with Microsoft
New to Microsoft? Create an account.

Napomene: 

 • Neke funkcije se postepeno uvode u organizacije koje su se opredelele za program Ciljano izdanje . To znači da možda još uvek ne vidite ovu funkciju ili da ona izgleda drugačije od onoga što je opisano u člancima pomoći.

 • Ova funkcija je podržana samo na SharePoint lokacijama koje koriste podrazumevano ime domena (kao što je contoso.onmicrosoft.com). Nije podržan na sajtovima koji koriste suštinsku imena.

 • Ako je Yammer opciju "Office 365 nalaženje identiteta", samo Yammer korisnici mogu da dele stranice na Yammer. U suprotnom, svako ko ima pristup stranici može da vidi i koristi ovu opciju. Saznajte više o primeni Office 365 identitetu za Yammer korisnika

Stranicu možete da delite sa Yammer zajednicom koristeći puno iskustvo Yammer razgovora, uključujući bogat pregled medija, kao i vizuelni tretman za pitanja, pohvale i ankete. Možete i da dodate slike i dodate obogaćeni tekst u poruku.

 1. Na stranici SharePoint izaberite stavku Pošalji u na vrhu stranice.

  Send to Yammer menu item

 2. U polju Pošalji Yammer dodajte poruku da biste započeli diskusiju o stranici. 

  Savet: Da biste oblikovali poruku, kliknite na dugme Prikaži traku sa alatkama za oblikovanje na dnu polja Pošalji Yammer poruke.

  Yammer "Deli"

 3. U okviru obogaćenog pregleda stranice izaberite stavku Dodaj zajednicu i izaberite Yammer zajednicu sa koju želite da delite.

 4. Opcionalno, možete da dodate diskusije, teme, priloge ili gif datoteke pomoću trake sa alatkama na dnu i pošaljete objavu kao pohvalu, pitanje ili anketu.

 5. Kada završite, izaberite stavku Objavi

Kada objavite, možete da prikažete objavu u zajednici Yammer sa vama.

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Unapredite veštine
Istražite obuku

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?

Hvala vam na povratnim informacijama!

×