Deljenje datoteke u usluzi Teams

Deljenje datoteke u usluzi Teams

Postoji nekoliko načina za otpremanje datoteka u timove. Kada otpremite datoteku, možete da delite i povezanost sa njom. Na taj način ne morate da otpremite više kopija iste datoteke da biste je delili na različitim mestima.

Ostavite veliki utisak sa Objavama

Deljenje datoteke u jednoj ili grupno ćaskanje

Izaberite stavku Odaberi datoteku Dugme „Odaberite datoteku“ ispod polja gde kucate poruku. To će otpremiti kopiju originalne datoteke. Datoteku možete da otpremite i tako što ćete otići na karticu " datoteke " ćaskanja i izabrati stavku deli.

Imaćete pristup datotekama sa računara, usluge OneDrive for Business nalog i bilo kog skladišta u oblaku nezavisnog proizvođača koje vi ili administrator dodate u timove.

Deljenje datoteke sa timom u kanalu

Odaberite stavku Dugme „Odaberite datoteku“ datoteku ispod polja gde kucate poruku na kanalu ili idite na karticu datoteke i izaberite stavku Otpremi.

Kartica "datoteke" sa izabranom dugmetu "otpremanje"

Da biste priložili datoteku poruci, dodirnite stavku Izaberi datoteku Dugme „Odaberite datoteku“ ispod polja gde kucate poruku, a zatim izaberite datoteku iz usluge skladišta uređaja ili oblaka.Saznajte kako da dodate aplikacije nezavisnih proizvođača na iOS uređaj.

Postoji nekoliko načina da delite datoteku koja je već otpremljena u timove. Da biste pristupili svim datotekama koje ste nedavno otvorili i OneDrive, dodirnite stavku još Ikona "više opcija" za Microsoft timove. > datoteka.

Da biste delili unutar timova, idite na željenu datoteku i dodirnite Još opcija Izaberite da biste videli više opcija > Deljenje. Odatle možete da pretražujete po osobi ili imenu grupe na kartici ćaskanje . Kartica kanala će prikazati listu timova i kanala, dodirnuti kanal sa kojim želite da delite.

Ostale opcije deljenja su stavka " Kopiraj" – To vam omogućava da delite veze izvan timova – i pošaljete kopiju, koja će preuzeti kopiju datoteke na telefon, a zatim možete da odaberete kako želite da delite datoteku.

Da biste priložili datoteku preko razgovora kanala ili ćaskanja, dodirnite stavku Izbor datoteke Dugme „Odaberite datoteku“ ispod okvira za sastavljanje, a zatim izaberite datoteku iz usluge skladišta uređaja ili oblaka.

Otpremite datoteke u radnu površinu ili u Veb aplikaciju i pogledajte ih na mobilnom uređaju bilo kada posle toga.

Da biste delili datoteku koja je već otpremljena u timove, brzo prevucite nagore sa trake za navigaciju na dnu aplikacije, a zatim dodirnite stavku datoteke.  Pronađite željenu datoteku (odaberite stavku iz skladišta oblaka ili listu nedavno otvaranih datoteka) i dodirnite stavku Još opcija Izaberite da biste videli više opcija > deli. Odatle možete da pretražujete po osobi, ključnoj reči ili imenu grupe na kartici ćaskanje , kao i ime ključne reči ili kanala na kartici kanala

Napomena:  Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li da nam javite da li su informacije bile korisne? Ovo je članak na engleskom jeziku za referencu.​

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×