Deljenje lokacije

Ako ste vlasnik lokacije Microsoft SharePoint , možete drugima da date pristup lokaciji tako što ćete ih dodati kao vlasnike, članove ili posetioce. (Želite da delite datoteku ili fasciklu umesto toga?)

Ako je lokacija SharePoint lokacija, možda ćete moći da je delite sa osobama izvan organizacije, u zavisnosti od podešavanja dozvola za organizaciju i za određenu sajt. Koraci za deljenje zavise od tipa sajta. Idite na sajt i slijedite korake koji se podudaraju sa dugmetu koje vidite.

Napomena: Ako niste vlasnik sajta, možda ćete moći da pozovete druge osobe na sajt, ali će vaš poziv generisati Access zahtev koji može da odobri ili odbije od vlasnika lokacija.

Sajtovi za komunikaciju

 1. Izaberite stavku deli sajtDugme "Deli" na sajtu za komunikaciju

 2. U oknu deljenje lokacija unesite imena osoba ili grupa koje će ih dodati na sajt ili unesite "Svi osim spoljnih korisnika" da biste delili sajt sa svima u organizaciji. Dodavanje osobe u okno "Deljenje lokacija"

 3. Po potrebi promenite nivo dozvole (čitanje, uređivanje ili potpuna kontrola).

 4. Unesite opcionalnu poruku za slanje osobi ili opozovite izbor u polju za potvrdu Pošalji e-poštu ako ne želite da pošaljete e-poruku.

 5. Izaberite stavku Deli

Microsoft 365 lokacije tima za grupisanje

 1. Izaberite stavku Postavke, a zatim stavku dozvole za sajt.
    Dozvole otvaranja sajta

 2. Izaberite stavku Pozovi osobe.

 3. Da biste dodali članove u grupu tako da mogu da pristupe svim resursima grupe, izaberite stavku Dodaj članove u grupu, a zatim dodajte članove. Da biste osobama dali pristup samo na sajt, izaberite stavku samo za deljenje. Dodavanje člana u grupu

 4. Unesite imena osoba koje treba dodati u grupu. Ako samo sajt delite, možete da unosite i grupe "Svi osim spoljnih korisnika" da biste delili sajt sa svima u organizaciji.

 5. Ako delite samo sajt, unesite opcionalnu poruku za slanje osobi koju pozivate ili opozovite izbor u polju za potvrdu Pošalji e-poštu ako ne želite da pošaljete e-poruku.

 6. Izaberite stavke Sačuvaj Ako dodajete članove u grupu Microsoft 365 ili Dodajte Ako delite samo sajt.

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×