Deljenje obrasca ili test kao predloška

Deljenje obrasca ili test kao predloška

Napomena: Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Savet: Pravljenje ankete, testa ili upitnika pomoću usluge Microsoft Forms. Želite da napravite naprednu anketu? Probajte Microsoft Forms Pro.

Možete lako da delite test ili obrasca kao predložak tako da druge nastavnike i kolege mogu da duplirate i koristite ga kao njihov sopstveni. Kada napravite kopiju test ili obrasca, kopiju postoji u vašem profilu. Kada delite test ili obrasca kao predložak, možete da kreirate poseban vezu koja omogućava drugima da duplirate test ili obrasca u svoj profil gde mogu da vrše promene ga. Dupliran test ili obrazac kreiran preko veze za predložak ne sadrži odgovor podatke.

Deljenje kao predloška

Da biste delili test ili obrasca kao predložak, sledite ove korake:

 1. U Microsoft Forms, otvorite test ili obrazac koji želite da delite kao predložak.

 2. Kliknite na dugme Deli.

 3. Na deljenje oknu, kliknite na dugme Preuzmi vezu da duplirate.

  Nabavite vezu do duplirane dugme

 4. Kliknite na dugme Kopiraj pored okvira za tekst koji prikazuje obrazac URL adresu.

  Obrazac predložak URL adresu veze pored Kopiraj "i" Izbriši ".

 5. Nalepite tu vezu gde god predviđena publika mogu videti i kliknite na njega ili da je pošaljete drugima putem e-pošte.

 6. Kada druga osoba vodi do koje formiraju URL adrese, ih izaberite opciju Dupliraj ga na vrhu ili na dnu obrasca u svoj profil koji možete da izmenite za svoje potrebe ili obrasca da biste kreirali kopiju na test.

  Dupliranje je dugme prikazano

  Kada delite test ili obrasca kao predložak, pravi se duplikat samo strukturu test ili obrasca. Nema odgovora podataka se prenosi u novi test ili oblik kada neko drugi je duplikate.

Brisanje predloška veze

Treba da uklonite vezu za predložak test ili obrazac? Pratite ove korake:

 1. U Microsoft Forms, otvorite test ili obrazac koji sadrži predložak vezu.

 2. Kliknite na dugme Deli.

 3. Na deljenje oknu, kliknite na dugme Izbriši smeće dugmad pored okvira za tekst koji prikazuje obrazac URL.

  Obrazac predložak URL adresu veze pored Kopiraj "i" Izbriši ".

 4. Microsoft Forms prikazuje poruku o potvrdi. Kliknite na dugme Ukloni vezu da biste uklonili vezu predložak. Ako se predomislite i ne želite da uklonite vezu za predložak, kliknite na dugme Otkaži . Kada je uklonite, ne mogu ponovo da kreirate na isti predložak vezu.

  Ukloni vezu dugmad prikazuju i Otkaži.

  Kada drugi korisnici sada pokušali da duplirate test ili preko veze za predložak obrasca, oni ćete videti u greške stranicu, uvek možete da kreirate drugi novi predložak veza za test ili obrasca, ako je potrebno, ali će biti novi jedinstvenu vezu. Moraćete da biste poslali novu vezu predložak drugim osobama u vidu da ih da biste nastavili Dupliranje postojeće test ili obrasca.

Imate povratne informacije za Microsoft Forms?

Želimo da čujemo šta imate da kažete! Posetite Microsoft Forms User Voice sajt da biste naveli predloge i glasali za ideje koje su drugi već prosledili.

Takođe pogledajte

Kopiranje obrasca

Slanje i prikupljanje odgovore za obrazac

Deljenje obrasca za saradnju

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×