Sadržaj
×
Deljenje saveta i najbolje prakse sa kolegama iz prodaje

Da bi potrošačima dali najbolje iskustvo, smernice usluge se konstantno popravljaju, što može da bude izazovno za članove tima da ostanu u toku sa najnovijim informacijama. Potrebno vam je mesto gde tim može da pronađe informacije koje su im potrebne da ispune brojeve prodaje i obaveze, kao i da podele savete i uspešne priče.

Pregledač ne podržava video. Instalirajte Microsoft Silverlight, Adobe Flash Player ili Internet Explorer 9.

Detalji  

Da biste obavestili i pripremili osoblje za prodaju, kreirajte priruиnik za najbolje prakse. Možete da počnete tako što ćete pronaći postojeći sadržaj sa uslugom Delve, koja pokazuje relevantan sadržaj koji ste vi ili vaši saradnici kreirali na osnovu onoga na čemu radite.

Zatim nabavite dodatni unos tako što ćete deliti radnu verziju sa timom prodaje i menadžerima u usluzi Yammer. Osobe širom organizacije mogu da se prijave radi poboljšanja. Yammer je integrisan sa Microsoft 365, tako da svi mogu da pristupe i ažuriraju deljene dokumente.

Vaš prodavac takođe može da deli savete i najbolje prakse i reši probleme u usluzi Yammer. Započnite diskusije o novim tehnikama prodaje i sprovodite ankete za povratne informacije. Ohrabrite vaše timove za prodaju da pokušaju novu taktiku i objave njihove uspešne priče za celo preduzeće.

Istaknute stavke

  • Pomoć za prodajni tim izbegavajte izvršavanje prethodnih grešaka.

  • Ažurirajte najbolje prakse i neka svi znaju.

  • Sprovodite ankete kako biste poboljšali korisničku službu i dobili široku kompaniju za povratne informacije.

Saznajte više

Upoznajte Yammer

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Unapredite veštine
Istražite obuku

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?

Hvala vam na povratnim informacijama!

×