Deljenje zvuka sa računara na sastanku timova ili događaju uživo

Deljenje zvuka sa računara na sastanku timova ili događaju uživo

Ako reprodukujete video ili audio klip kao deo prezentacije na sastanku, moraćete da dodate zvuk sa računara. Evo kako to da uradite.

Napomena: Ova funkcija još nije dostupna na Mac uređajima, ali uskoro stiže.

Uključujete zvučni zvuk

Da biste delili zvuk sa računara, izaberite stavku Deljenje sadržaja Dugme „Deli ekran“ u kontrolama sastanka, a zatim uključite zvuk na računaru– to je prekidač na gornjem levom delu opcija deljenja.

Preklopnik za razmenu za deljenje zvuka na računaru

Kada delite, svi audio zapisi sa računara, uključujući obaveštenja, biće uključeni u sastanak.

Napomena: Timovi i računar treba da se postave na isti zvuиnik. Prilagodite zvučni izlaz na računaru u postavkama sistema i timovi za audio izvoz u postavkama uređaja u grupama.

Možete i da odaberete da dodate zvuk (ili da prestanete da ga uključujete) kada već započate deljenje ekrana. Samo izaberite stavku uključujete zvuk računara u kontrolama deljenja na vrhu prozora.

Da biste uključili i isključili deljenje zvuka

Ponovo dodirnite dugme da biste prestali da delite zvuk. 

Uključujete računarski zvuk u sobu sa uređajem timova

Uređaji tima vam omogućuju da delite sadržaj pomoću kablova povezanih sa konzolom sobe. Nažalost, još uvek ne podržavamo deljenje zvuka na ovaj način.

Ako želite da delite zvuk na računaru kada ste u sobi za sastanke sa uređajem tima koji se nalazi u njoj:

  1. Pridružite se sastanku sa ličnog uređaja tako što ćete izabrati stavku Odjavi kada se pridružite sastanku koji će automatski prigušiti ne samo vaš mikrofon, nego i bilo koji zvuk koji se reprodukuje sa sastanka timova da bi se sprečio Eho.

  2. Izaberite stavku deli sadržaj Dugme „Deli ekran“ u kontrolama sastanka, a zatim uključujete računarski zvuk.

Napomene: 

  • Da biste izbegli Eho, ne zaboravite da zadržite samo mikrofon i zvuиnik na uređaju u prostoriji.

  • Pokušajte da umanjite broj aplikacija koje pokrećete dok delite sistemski zvuk. Ako računar ima previše aplikacija, možete da patite od zvuka.

Rešavanje problema

Loš kvalitet zvuka

Ako računar radi pod mnogo aplikacija, možete da nailazite na probleme sa kvalitetom zvuka, kao što je kašnjenje ili isecanje. Ako se to desi, zatvaranje drugih aplikacija može da pomogne.

Niska količina

Ako koristite Windows, drugi zvukovi sa uređaja (kao što su obaveštenja i obaveštenja) smanjeni su u volumen kada se pridružite sastanku timova. Najčešće je to ono što želite da biste mogli da se fokusirate na sastanak. Međutim, ako delite zvuk na računaru, iste postavke koje mogu da daju i drugim sistemskim zvukovima će se smiriti zvuk koji pokušavate da delite.

Da biste rešili ovaj problem, idite u postavke zvuka u sistemu, pronađite zvučnu kontrolnu tablu, izaberite stavku komunikacije , a zatim ništa. Konačno, primenite promene da bi drugi mogli da čuju vaš deljeni zvuk.

Kartica "komunikacija" na kontrolnoj tabli zvuka ima četiri načina za Windows da rukuje zvukom kada koristite računar za pozive ili sastanke. Izabrana je opcija "ne radi ništa".

Napomena:  Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li da nam javite da li su informacije bile korisne? Ovo je članak na engleskom jeziku za referencu.​

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×