Delovanje u svojstvu nečijeg delegata

Podrška za Office 2010 se uskoro završava

Izvršite nadogradnju na Microsoft 365 da biste radili bilo gde sa bilo kog uređaja i da biste nastavili da dobijate podršku.

Nadogradi odmah

Ako vam je delegirana odgovornost da upućujete pozive i odgovarate na njih u nečije ime, videćete obaveštenje. Dolazni pozivi za tu osobu pozivaće vas. Upozorenje o dolaznom pozivu navodi da je poziv upućen drugoj osobi. Delegati se podešavaju u okviru opcija Prosleđivanje poziva u dijalogu Lync – opcije. Vi ste postavljeni za delegata putem opcija Prosledi moje pozive na ili Istovremeno pozivanje.

Samo delegati koje je vaš tim za podršku omogućio za objedinjene komunikacije (UC) mogu da upućuju pozive u nečije ime i odgovaraju na njih. Delegati koji nisu omogućeni za UC mogu samo da planiraju sastanke na mrežu u nečije ime.

Izaberite jednu od sledećih mogućnosti:

Preusmeravanje poziva u svojstvu delegata

Odgovaranje na poziv u nečije ime i prenos

Upućivanje poziva u svojstvu delegata

Preusmeravanje poziva u svojstvu delegata

Kada ste u svojstvu delegata, postoji nekoliko načina preusmeravanja poziva. Poziv možete preusmeriti na objavljeni broj mobilnog telefona ili ga preusmeriti na govornu poštu. Da biste preusmerili poziv, u upozorenju o dolaznom pozivu kliknite na dugme Preusmeri, a zatim izaberite stavku Govorna pošta ili željeni broj telefona.

Vrh stranice

Odgovaranje na poziv u nečije ime i prenos

Uradite nešto od sledećeg da biste odgovorili na poziv za nekoga, a zatim preneli poziv:

  • Kliknite na upozorenje o dolaznom pozivu da biste odgovorili na poziv, kliknite na dugme Prenos, a zatim kliknite na ime ili broj osobe kojoj želite da prenesete poziv.

  • Odgovorite na poziv, a zatim ga prenesite na poslovni telefon osobe za koju ste odgovorili na poziv pritiskom kombinacije tastera CTRL + 1.

Vrh stranice

Upućivanje poziva u svojstvu delegata

Da biste uputili poziv u nečije ime, uradite sledeće:

  1. Otvorite Microsoft Lync 2010, pronađite kontakt koji želite da pozovete, a zatim na spisku kontakata ili u rezultatima pretrage postavite pokazivač na kontakt i kliknite na strelicu pored menija Poziv.

Napomena:  Ovo možete uraditi i na kontakt kartici, osim ako koristite Microsoft Outlook 2010 klijenta za razmenu poruka i saradnju. Padajuća lista delegata ne pojavljuje se na kontakt kartici.

  1. Sa padajuće liste koja se pojavljuje na vrhu menija izaberite osobu za koju upućujete poziv.

  2. Kliknite na broj koji želite da pozovete ili kliknite na dugme Novi broj da biste uneli novi broj.

Napomena:  Softver za komunikacije Lync 2010 na listi Kontakti kreira grupu po imenu Osobe za koje upravljam pozivima koja sadrži kontakte koji su vas učinili svojim delegatom.

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×