Dijalog "Umetanje adresnog bloka"

Dijalog "Adresni blok"

Ovaj dijalog prilagođava Adresni blok u e-poruci.

Navedite elemente adrese    Koristite ga za oblikovanje imena i adresa primalaca.

  • Umetanje imena primalaca u ovom formatu    Odaberite kako da se obratite osobi iz imena "neobavezno" za uključivanje cele porodice (zahteva informacije u izvoru podataka).

  • Umetanje imena preduzeća    Ako ste u izvoru podataka, možete da odaberete da li želite da obuhvatite ili izuzmete ime preduzeća.

  • Umetanje poštanske adrese    Koristi oblikovanje pošte. Opcionalno možete da odaberete da uvek uključujete ili isključite zemlje ili regione u adresi ili samo kada se razlikuju od zemlje/regiona (na osnovu izvora podataka).

Oblikovanje adrese u skladu sa odredištem zemlja/region    Prilagodite adresu na regionalnim formatima.

Pregled    Koristi izvor podataka liste slanja da bi vam pokazao kako će izgledati blok adresnog bloka. Koristite strelice da biste se kretali.

Ispravnih problema    Omogućava vam da rešite probleme gde nedostaje polja za adresu koja se ne podudara sa ispravkom. Izaberite stavku Podudaranje polja da biste otvorili dijalog da biste napravili ispravke.

U redu    Čuva promene i izlazi iz dijaloga.

Ot    Zanemaruje promene i izlazi iz dijaloga.

Dijalog "Umetanje adresnog bloka"

Napomena:  Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li da nam javite da li su informacije bile korisne? Ovo je članak na engleskom jeziku za referencu.​

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×