Dobijanje drugih problema sa podacima o prodaji

Dobijanje drugih problema sa podacima o prodaji

Procena trendova i predviрanje za kupovinu potrošačke potrošnje zahteva sticanje dubokih saznanja sa podataka o kupovini i kupcima. Treba da izvučete informacije iz više izvora da biste dobili kompletnu sliku i vizualizujete je na interaktivnom načinu na koji bi zainteresovane mogle da pristupe i razumeju.

Pregledač ne podržava video. Instalirajte Microsoft Silverlight, Adobe Flash Player ili Internet Explorer 9.

Detalji  

Povežite se sa izvorima podataka u celoj industriji sa veba i uvezite podatke u Excel radnu svesku. Kada se podaci u programu Excel, možete da ga vizualizujete radi bogatije informacije i brzog razumevanja drugih složenijih skupova podataka. Koristite Excel Power Query da biste videli kako konkurentne mere prodaje u poređenju sa sopstvenim. I prognozira buduću prodaju i trendove zasnovane na istorijskim informacijama.

Unesite podatke iz programa Excel u Power BI da biste još i više shvatali. Power BI je zbirka softverskih usluga, aplikacija i konektora koji sarađuju sa uključivanja većeg broja izvora podataka na usaglašene, interaktivne informacije koje se lako razumeju. Delite Power BI kontrolnu tablu sa interesatorima i donosiocima odluka da biste dobili nabavku i prijavili se.

Istaknute stavke

  • Izvučete podatke iz centralne baze podataka.

  • Uporedite cifre prodajne delatnosti sa unutraљnjim podacima.

  • Oblikujte i delite insajdione.

Saznajte više

Dodavanje upita u Excel radni list (Power Query)

Napomena:  Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li da nam javite da li su informacije bile korisne? Ovo je članak na engleskom jeziku za referencu.​

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×