Dodajte senku ili 3-D efekta na crtež

Napomena: Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Rectangle with shadow and rectangle with 3-D effect

Senke Možete da dodate senke automatskih oblika – uključujući okvira za tekst – i možete da promenite veličinu, smer i boju senke. Kada promenite boje senke, promena utiče samo senka, ne sam objekat. Možete da dodate neke tipove senke – na pomak senke, na primer – ivica slike. Kako da biste dodali senku nacrtani objekat.

3-D efekti Možete da dodate 3-D efekta za većinu linija, automatski oblicii nacrtanog objekta. Sa 3-D opcije, možete da promenite dubinu (istiskivanje) objekat i njegove boju, rotaciju, ugao, smer osvetljenja i površinski teksturu. Kada promenite boje 3-D efekta, promena utiče samo 3-D efekta objekta, ne sam objekat. Dodavanje 3-D efekta na crtež.

Napomena: Objekat može da ima senku ili 3-D efekat, ali ne obe – ako primenite 3-D efekat na objekat koji ima senku, senka će nestati.

Savet Možete da kreirate tekst sa 3-D efektom pomoću dugmeta " Umetni WordArt " Slika dugmeta na traci sa alatkama za Crtanje .

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×