Dodati ste kao agent za grupu odgovora

Napomena:  Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Grupu odgovora je funkcija koja omogućava menadžeri ili servera administratori putem i redosleda dolazni pozivi grupe osoba, koja se zove agenata, kao što su za tehnička podrška ili sto usluge klijenta.

Izaberete vaš menadžer ili servera administratora da bude Skype za posao agentu grupe odgovora. Kada dolazni pozivi usmeravaju u grupu odgovora i prijavljeni ste kao agent, telefon će dolaze.

Pa šta znači znači da bude agentu grupe odgovora? Ovo su neke informacije da biste se upoznali.

Koje grupe odgovora sam član?

Da biste saznali koji grupe odgovora pripadate:

  • U glavnom prozoru Skype za posao , kliknite na dugme postavke ikona Ikona zupčanika > Alatke > Postavke grupe odgovora. Pregledač otvara i prikazuje na Agenta grupe stranice, što navodi sve grupe koje uključuju ste kao agent. (Ako ste agent za više lokacija, možete imati posebnu stranicu za svaku lokaciju i.) Izbor u polju označava da ste prijavljeni u grupu.

Šta treba da uradim pre nego što počnem da se javljam na pozive?

Uvek kada se na poziv javljate kao agent grupe odgovora, prvo morate da se prijavite na grupu odgovora. Da biste se prijavili u formalnu grupu izaberite polje za potvrdu Prijavljen pored grupe. (Uvek ste prijavljeni za neformalne grupe i ne možete opozvati izbor za polje za potvrdu Prijavljen za te grupe.) Grupe označene kao „n/a“ upućuju da stranica Grupe agenta nije povezana sa aplikacijom za grupu odgovora.

Napomena: Na Skype za posao grupa odgovora aplikacija će ne usmeravanje pozive na agenata koji imaju režima privatnosti omogućena. Da biste primili pozivi grupe odgovora, onemogućavanje režima privatnosti ili dodajte „RGS prisutnosti čuvar” kao kontakt na spisku kontakata Skype za posao .

Kako odgovaram na poziv?

Da biste odgovorili usmerene poziv, kliknite na dugme dolazne obaveštenje o pozivu na ekranu računara. Obaveštenje će vam pokazati grupu koju odgovor usmerava poziv.

Kada ste odgovorili na poziv, obaveštenje „Povezivanje poziva” će se prikazati dok tajmer poziva počinje.

Povezivanje poziva poruke

Kada se uspostavi poziv i tajmer poziva počinje, trebalo bi da pozdravite pozivaocu.

Pozivanje tajmera

Šta mi prozor za razgovor govori?

Kada kliknete na obaveštenje o pozivu, otvara se prozor za razgovor. Na vrhu prozora, možete da vidite ime grupe odgovora koji usmerava na poziv. Ako pozivalac je dat opcije kada se prvi put povezujete, prozor za razgovor prikazuje beležaka iz < ime grupe > zajedno sa uputstva izabrane pozivaoca čuo i opciju pozivaocu. Možete videti i koliko dugo pozivaocu иekao možete povezati.

Napomena: Ako tim podrške omogućio funkciju želeo da ostane anoniman agenta su odgovaranje na pozive kao deo grupe anonimne odgovor, vaš identitet je skriven tokom poziva i reč „Anonimno” se pojavljuje u gornjem desnom uglu prozora. Trenutna poruka razmenjenih tokom razgovora preko anonimne odgovor grupe takođe sačuvati vaš želeo da ostane anoniman.

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×