Dodavanje aplikacija Yammer

Napomena: Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Office 365 konektora sa više od 80 popularne nezavisnih proizvođača aplikacija i usluga možete da integrišete direktno u Yammer grupe razgovori. Linije spajanja da objavljujete ispravke grupama iz velikog broja alatki, kao što su vesti i društvenih medija izvora kao što su Twitter i Bing vesti, HR sistemima kao što je XYZ, i alatke za upravljanje projektom, kao što su Trello i Asana.

Linije spajanja dovesti relevantne informacije nezavisnih proizvođača direktno u grupu. Na primer, možete da postavite vesti ili social connector za izlaganje sedmični sažeta članke ili društvenih medija objave u vezi sa određene hash oznaku ili pretraga termina. Ili podesiti na dolazne Webhook konektor da obavestite grupu o aktivnosti koje želite da pratite od drugih produktivnost alatki koje koristite svaki dan.

Konektori su dostupne samo za Microsoft 365 povezani grupe. Da biste saznali da li je vaša grupa povezan, pogledajte članak je moja grupa u Yammer povezan sa Office 365?

Da dodate i konfigurišete konektori za bilo koju Microsoft 365 povezani Yammer grupe, izaberite stavku Dodavanje ili uklanjanje aplikacije sa desne strane stranice.

Snimak ekrana Office 365 povezani Yammer grupni razgovori

Evo obaveštenja o novu vezu.

Snimak ekrana Office 365 povezani Yammer grupu sa nova veza

Vaša grupa sada dobija ispravke od usluga trećih lica.

Snimak ekrana ažuriranja grupe iz usluge nezavisnih proizvođača

Najčešća pitanja

P: da li konektora biti dostupan za sve grupe?

O: ne. Linije spajanja su dostupne samo u Microsoft 365 povezani Yammer grupe.

P: kao administrator Microsoft 365 kako da kontrolišem gde konektori su dostupne?

A: idite na Poveži aplikacije da biste grupa u programu Outlook za uputstva za upravljanje dostupnost konektor za zakupca.

P: kako da onemogućim connector u Yammer?

Da biste onemogućili konektor za određene grupe u usluzi Yammer, morate da ga onemogućite za sve Office 365 aplikacije za tu grupu. Uputstva potražite u članku Povezivanje aplikacije da biste grupa u programu Outlook.

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×