Dodavanje drugih naloga e-pošte usluzi Outlook.com

Kada dodate druge naloge e-pošte Outlook.com, možete da koristite Outlook.com da biste poslali i čitali e-poruke sa tih naloga bez izlaženja iz Outlook.com. Svaki nalog koji dodate u Outlook.com zove se povezani nalog.

Napomene: 

 • Ako želite da kreirate drugu e-adresu koja koristi isto prijemno poštansko sanduče, poslate, stavke i liste kontakata kao postojeći Outlook.com nalog, pročitajte kako da kreirate pseudonim e-pošte.

 • Ako želite potpuno novi početak, odjavite se iz Outlook.com, a zatim Kreirajte novi nalog.

Važne informacije o sinhronizaciji povezanih naloga

Sinhronizacija sa vašeg povezanog naloga na vaš Outlook.com nalog jednosmerna. E-pošta poslata sa povezanog naloga pomoću Outlook.com neće se pojaviti u fascikli Poslate stavke u povezanom nalogu.

Ako izbrišete, premestite ili pročitate e-poruku sa povezanog naloga u Outlook.com, nećete videti te promene kada odete na povezani nalog.

Na primer, e-pošta poslata sa gmail naloga pomoću Outlook.com se neće pojaviti u gmail stavkama poslate stavke, a gmail poruke izbrisane uOutlook.com neće biti uklonjene iz gmail prijemnog poštanskog sandučeta.

Povezivanje drugog naloga e-pošte saOutlook.com

 1. U usluziOutlook.com, idite na Postavke Postavke > Prikaži sve postavke programa Outlook > sinhronizaciju e-pošte.

 2. U okviru Povezani nalozi izaberite stavku Gmail.

 3. Na stranici Povezivanje Google naloga unesite ime za prikaz za Gmail nalog. To je ime koje će primaoci videti kada prime e-poruku od vas. Izaberite stavku U redu.

 4. Izaberite Gmail nalog koji nameravate da koristite. Možda ćete morati da obezbedite korisničko ime i lozinku za Gmail nalog.

  Napomena: Ako ste uključili verifikaciju u dva koraka za povezani nalog, moraćete da kreirate lozinku aplikacije za taj nalog. Idite na stranicu bezbednosti Gmail naloga da biste kreirali lozinku aplikacije, a zatim se vratite u Outlook.com da biste uneli na stranici Povezivanje Google naloga. Saznajte više o Google verifikaciji u dva koraka ovde.

 5. Izaberite stavku Dozvoli.

Pratite ove korake da biste povezali Yahoo Mail, AOL ili drugi nalog e-pošte sa uslugom Outlook.com.

 1. IzaberitePostavke Postavke > Prikaži sve postavke programa Outlook > e-poštu.

 2. U okviru Povezani nalozi odaberite stavku Drugi nalozi e-pošte.

 3. Na stranici Povezivanje naloga, unesite ime za prikaz (ime koje će primaoci videti kada prime e-poruku od vas), kao i punu adresu e-pošte i lozinku naloga e-pošte koji želite da povežete sa svojim Outlook.com nalogom.

  Napomene: 

  • Ako ste uključili verifikaciju u dva koraka za povezani nalog, moraćete da kreirate lozinku aplikacije za taj nalog. Idite na stranicu za bezbednost naloga dobavljača da biste kreirali lozinku aplikacije, a zatim se vratite u Outlook.com da biste uneli tu lozinku na stranici Povezivanje naloga.

  • Verifikacija u dva koraka otežava da se neko drugi prijavi na vaš nalog e-pošte. Ona koristi dva različita oblika identiteta: lozinku i način kontaktiranja, na primer, PIN kôd ili bezbednosni kôd. Dobavljač e-pošte treba na veb sajtu da ima informacije o podešavanju verifikacije u dva koraka.

 4. Izaberite stavku U redu.

Možete da pošaljete e-poštu sa bilo kog naloga koji ste povezali sa svojim Outlook.com nalogom. Na vrhu okna za pisanje izaberite stavku od i odaberite koju e-adresu želite da koristite.

Snimak ekrana koji prikazuje padajući meni za adresu „Od“

Takođe možete da promenite podrazumevanu adresu „Od“:

 1. Idite na Postavke Postavke > Prikaži sve postavke programa Outlook > e-poštu.

 2. U okviru Postavite podrazumevanu adresu „Od“, odaberite adresu koju želite da koristite i izaberite stavku Sačuvaj.

Najčešća pitanja o povezanim nalozima u usluzi Outlook.com

Da, to se zove pseudonim e-pošte. Uputstva potražite u članku Dodavanje ili uklanjanje pseudonima e-pošte u Outlook.com.

Sa Outlook.com nalogom možete da povežete do 20 naloga. Ako povežete više od 20 naloga, nećete moći da šaljete ili primate poruke ni sa jednog od njih. Da biste rešili problem, uklonite neke povezane naloge, tako da je ukupan broj 20 ili manje.

Takođe pogledajte

Uklanjanje povezanog naloga iz usluge Outlook.com

Rešavanje problema sa povezanim nalozima u usluzi Outlook.com

Popravke ili privremena rešenja za nedavne probleme sa uslugom Outlook.com

Dodavanje ili uklanjanje pseudonima e-pošte u usluzi Outlook.com

Dodavanje Outlook.com naloga drugoj aplikaciji za poštu

I dalje vam je potrebna pomoć?

Napomena: Moraćete prvo da se prijavite da biste dobili podršku. Ako ne možete da se prijavite, idite na Podršku za nalog.

Napomena:  Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li da nam javite da li su informacije bile korisne? Ovo je članak na engleskom jeziku za referencu.​

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×