Upravljajte zakazanim obavezama, planovima, budžetima – lako uz Microsoft 365

Dodavanje legende grafikonu

Napomena: Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

  1. Kliknite na grafikon kojem želite da dodate legenda.

  2. U meniju grafikona izaberite stavku Opcije grafikona, a zatim kliknite na karticu " legenda ".

  3. Potvrdite izbor u polju za potvrdu Prikaži legendu da biste prikazali legendu u grafikonu. Opozovite izbor u polju za potvrdu Prikaži legendu da ne biste prikazali legendu u grafikonu.

  4. U okviru položaj, izaberite željenu opciju. Možete odabrati jednu od sledećih opcija: dno, ugao, vrha, nadesnoili nalevo.

Napomena: Kada kliknete na neku od opcija položaj , vrši se premeštanje na legendu, a radna površina grafikona automatski prilagođava tako da biste ga prilagodili. Ako premestite legendu i podesite joj veličinu koristeći miš, radna površina se ne prilagođava automatski. Kada koristite opcije za položaj , legendu izgubiće se prilagođavanje veličine koje ste možda već primenili pomoću miša.

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×