Pređi na glavni sadržaj
Dodavanje linije između Veb segmenata pomoću razdelnika Veb segmenta

Dodavanje linije između Veb segmenata pomoću razdelnika Veb segmenta

Kada dodate modernu stranicu na lokaciju, dodajete i prilagođavate Veb segmentekoji su sastavni blokovi stranice. Ovaj članak opisuje razdelnik Veb segmenta.

Pomoću razdelnika Veb segmenta možete da dodate horizontalnu liniju između drugih Veb segmenata da biste doprineli podeli stranice i olakšali čitanje.

Razdelnik Veb segment

Dodavanje razdelnika Veb segmenta

  1. Ako već niste u režimu uređivanja, izaberite stavku Uredi u gornjem desnom delu stranice.

  2. Zadržite pokazivač iznad ili ispod postojećeg Veb segmenta ili ispod regiona naslova kliknite na Zaokružen znak plus koji se koristi za dodavanje modernog veb segmenta na stranicu , a zatim izaberite razdelnik Veb segmenta .

Prilagođavanje razdelnika Veb segmenta

  1. Kliknite na dugme Uredi Veb segment Dugme za uređivanje Veb segmenta (sa leve strane) da biste prilagodili dužinu i težinu razdelnika.

  2. Postavljanje dužine razdelnika sa 20%-100%. (Dužina razdelnika će se promeniti dok prevlačite klizač kako biste mogli da pregledate promenu.)

  3. Postavljanje težine razdelnika od 1 (tanko) na 6 (najdebljije). (Debljina razdelnika će se promeniti dok prevlačite klizač kako biste mogli da pregledate promenu.)

    Okno "Detalji razdelnika Veb segmenta" u usluzi SharePoint online tokom uređivanja lokacije

Brisanje razdelnika Veb segmenta

  1. Ako već niste u režimu uređivanja, izaberite stavku Uredi u gornjem desnom delu stranice.

  2. Izaberite razdelnik Veb segment, a zatim kliknite na dugme Izbriši Veb segment Ikona "Izbriši" u programu Skype za posao za iOS. sa leve strane Veb segmenta.

Napomena:  Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li da nam javite da li su informacije bile korisne? Ovo je članak na engleskom jeziku za referencu.​

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×