Dodavanje nalepnicu ili emoji u programu OneNote za Windows 10

Napomena: Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Grafički nalepnice ili emoji možete da umetnete u beleške da biste dodali naglašavanja ili žalbe.

Umetanje nalepnice

Da biste dodali nalepnicu u beleške, uradite sledeće:

 1. Na bilo kojoj stranici, kliknite na mesto na koje želite da dodate nalepnice.

 2. Na kartici Umetanje izaberite stavku nalepnice.

 3. U oknu sličice koje se otvara, kliknite na dugme nalepnice koje želite da umetnete.

  Ako ne vidite nalepnica koje želite, izaberite ikonu za različite kategorije na levoj strani okna za nalepnice .

Prilagođavanje nalepnice

Umetnuti nalepnica možete da izmenite tako što ćete uraditi nešto od sledećeg:

 • Da biste premestili nalepnice na drugu lokaciju na stranici, postavite pokazivač miša iznad nalepnicu dok ne vidite ikonu unakrsno kursor, a zatim kliknite i prevucite nalepnica na novu lokaciju.

 • Da biste promenili veličinu na nalepnicu, kliknite i prevucite jedan od regulatora veličine u svojim uglovima. (Na tablet računaru, možete tapnite na stavku i zatim primaknite ili razmaknite nalepnica pomoću dva prsta.)

 • Da Rotiraj ili Preokreni nalepnice, kliknite na dugme da biste ga izabrali i zatim kliknite na dugme slika kartica na glavnoj traci da biste otkrili komande preokretanje i rotacija.

 • Da biste podesili nalepnice kao sliku u pozadini tako da možete da otkucate preko njega, kliknite na dugme da biste izabrali nalepnicu, izaberite karticu slika i zatim kliknite na dugme Postavi sliku kao pozadinu.

Umetanje emoji

Da biste dodali jedan ili više emoji teksta u beleškama, uradite sledeće:

 1. Na bilo kojoj stranici, kliknite na mesto na koje želite da dodate emoji.

 2. Na tastaturi, pritisnite dugme " Start " + tačka ( .) da biste otvorili tablu emoji.

 3. Da biste pronašli i umetnuli emoji, postupite na neki od sledećih načina:

  • Na dnu emoji tabli, kliknite na kategoriju ikonu (na primer, smeška i životinje, osobe, proslava i objektei tako dalje), da biste prikazali sve dostupne emoji u toj kategoriji, a zatim izaberite stavku emoji koje želite da umetnete.

  • Da biste brzo pronašli emoji bez korišćenja kategorija, počnite da kucate ime za emoji (na primer, otkucajteproizvođača”) da biste videli sve dostupne emoji odgovara tom opisu i izaberite stavku emoji koje želite da umetnete.

Savet: Možete da umetnete više emoji dok ste u emoji tabli. Da biste zatvorili na tabli, pritisnite taster Esc. Ako želite da uklonite sve emoji iz beleške, kliknite da biste postavili kursor odmah nakon što ga, a zatim pritisnite taster Backspace na tastaturi.

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

×