Dodavanje slike pitanju

Dodavanje slike pitanju

Napomena: Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Savet: Pravljenje ankete, testa ili upitnika pomoću usluge Microsoft Forms. Želite da napravite naprednu anketu? Isprobajte Dynamics 365 korisnički glas.

U Microsoft Forms, koristite sliku ili sliku sa obrasca i test pitanja kao način na koji korisnici da biste razumeli konteksta.

 1. U Microsoft Forms, otvorite obrazac koji želite da uredite.

 2. Izaberite pitanje na koje želite da umetnete sliku.

 3. Kliknite na dugme Umetni medija Insert image na desnoj strani pitanje.

 4. Umetanje medija okno se pojavljuje na desnoj strani obrasca. Kliknite na dugme slike na ovom oknu.

 5. Možete odabrati da pretražujete slike i slike iz usluge Bing, fasciklu OneDrive ili otpremili sliku sa računara ili uređaja.

  Umetanje opcija za Microsoft obrasce

 6. Ako želite da pretražujete slike i slike na mreži, kliknite na dugme Pretraga slika, unesite nisku za pretragu, izaberite sliku koju želite i zatim kliknite na dugme Dodaj.

  Kada tražite clip art kolekcije i slike na mreži, bićete usmereni na Bing. Vi ste odgovorni za poštovanje autorskih prava, a filter za licence u usluzi Bing može da vam pomogne da odaberete koje slike da koristite.

 7. Ako želite da dodate sliku iz OneDrive fascikle, izaberite stavku OneDrive, pronađite sliku koju želite da dodate i zatim kliknite na dugme Dodaj.

 8. Ako želite da dodate sliku sa računara ili uređaja, kliknite na dugme Otpremi, u okviru Izbor datoteke za otpremanje Pronađite sliku koju želite da dodate i kliknite na dugme Otvori.

  Kada pregledate obrazac ili test, videćete vaša slika prikazuje pored pitanje.

  Slika šume prikazanih pored pitanja

  Napomena: Ako slike podešen na mala, slika prikazuje sa desne strane pitanje. Ako slike podešen velike, slika prikazuje u okviru pitanje.

Imate povratne informacije za Microsoft Forms?

Želimo da čujemo šta imate da kažete! Posetite Microsoft Forms User Voice sajt da biste naveli predloge i glasali za ideje koje su drugi već prosledili.

Takođe pogledajte

Promena veličine na slike

Dodavanje slike ili logotip na zaglavlje obrasca

Brisanje slike

Dodavanje video zapisa na pitanje

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×