Dodavanje stavke u dijalog biblioteke sadržaja

Napomena: Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Biblioteka sadržaja je jednom lokaciju na kojoj možete da skladištite logotipi, liste usluga, priče o uspehu, mape poslovnih lokacija, preporuke i slike koje planirate da koristite u marketinškom materijalu. Dodavanje stavki u biblioteku sadržaja pomoću dijaloga Dodavanje stavke u biblioteku sadržaja .

Možete da kreirate do 64 kategorije i da biste im dali imena najviše 128 znakova. Takođe možete da promenite redosled kategorija tako što ćete izabrati bilo koju kategoriju i premestiti nagore ili nadole na listi. Upravljanje kategorijama pomoću dijaloga Uređivanje liste kategorija .

Dodavanje stavke u dijalog biblioteke sadržaja

Naslov     Otkucajte ime za deo sadržaja koji dodajete u biblioteku sadržaja. Svaki naslov može da sadrži maksimalno 128 znakova.

Datum kreiranja     Prikazuje datum na koji dodajete taj deo sadržaja.

Tip     Prikazuje tip sadržaja – kao što su slike, oblika, grupa, tabela, tekst ili Word Art – koji dodajete.

Kategorije     Potvrdite izbor u polju za potvrdu za svaku kategoriju koju želite da se pojave u ovaj sadržaj. Tri podrazumevane kategorije su Businessličnei Omiljene lokacije.

Uređivanje liste kategorija     Kliknite na dugme da biste otvorili dijalog Uređivanje liste kategorija .

Pregled     Prozor za Pregled prikazuje stavke će se dodati.

Uređivanje liste kategorija dijalog

Dodaj     Kliknite da biste kreirali novu kategoriju. Otkucajte ime za novu kategoriju, a zatim kliknite na dugme u redu.

Izbriši     Izaberite kategoriju, a zatim kliknite na ovo dugme da biste izbrisali kategoriju.

Preimenuj     Izaberite kategoriju, a zatim kliknite na ovo dugme da biste preimenovali kategoriju. Otkucajte novo ime, a zatim kliknite na dugme u redu.

Move Up    Izaberite kategoriju, a zatim kliknite na ovo dugme da biste se premestili na kategoriju na listi kategorija.

Premeštanje nadole     Izaberite kategoriju, a zatim kliknite na ovo dugme da biste premestili kategoriji nadole na listi kategorija.

Pretplata da biste na najbolji način iskoristili vreme

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×