Prijavite se pomoću Microsoft naloga
Prijavite se ili kreirajte nalog.
Zdravo,
Izaberite drugi nalog.
Imate više naloga
Odaberite nalog pomoću kojeg želite da se prijavite.

Video i audio klipovi i snimci mogu da poboljšaju uslugu Sway i povećaju joj interaktivnost i privlačnost. Da biste dodali video ili audio datoteke u uslugu Sway, postupite na neki od sledećih načina:

  • Iz istraživača datoteka prevucite i otpustite video ili audio datoteke direktno u plan radnje.

  • Na traci sa menijima izaberite stavku Umetanje, a zatim kliknite na padajući meni Predloženo. Izaberite željeni izvor sadržaja, na primer OneDrive, YouTube ili Moj uređaj. Odaberite video ili audio datoteku koju želite, a zatim je prevucite u plan radnje.

    Komanda „Umetni“ i polje za pretragu sadržaja

    Napomena: Izvori sadržaja koji su trenutno prikazani na ovoj slici trenutno su dostupni za korisnike Microsoft naloga (Hotmail, Live, Outlook.com). Sway izvori sadržaja za Office 365 komercijalne korisnike razlikuju se, a može ih kontrolisati IT administrator vašeg preduzeća.

  • U okviru Plan radnje, kliknite na ikonu + na dnu bilo koje postojeće kartice, izaberite stavku Mediji, a zatim odaberite stavku Video, Zvuk ili Otpremi.

Podržani formati datoteka

Sway podržava uobičajene formate video datoteka kao što su .mp4 i .mov i uobičajene formate audio datoteka kao što su .mp3 i .wav. Saznajte više o ograničenjima veličine datoteka.

Želite da ugradite video i audio datoteke iz nezavisnih izvora u Sway? Saznajte kako.

Da li vam je potrebna dodatna pomoć?

Želite još opcija?

Istražite pogodnosti pretplate, pregledajte kurseve za obuku, saznajte kako da obezbedite uređaj i još mnogo toga.

Zajednice vam pomažu da postavljate pitanja i odgovarate na pitanja, dajete povratne informacije i čujete mišljenje od stručnjaka sa bogatim znanjem.

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?

Hvala vam na povratnim informacijama!

×