Dodavanje video i audio datoteka u Sway

Video i audio klipovi i snimci mogu da poboljšaju uslugu Sway i povećaju joj interaktivnost i privlačnost. Da biste dodali video ili audio datoteke u uslugu Sway, postupite na neki od sledećih načina:

  • Iz istraživača datoteka prevucite i otpustite video ili audio datoteke direktno u plan radnje.

  • Na traci sa menijima izaberite stavku Umetanje, a zatim kliknite na padajući meni Predloženo. Izaberite željeni izvor sadržaja, na primer OneDrive, YouTube ili Moj uređaj. Odaberite video ili audio datoteku koju želite, a zatim je prevucite u plan radnje.

    Komanda „Umetni“ i polje za pretragu sadržaja

    Napomena: Izvori sadržaja koji su trenutno prikazani na ovoj slici trenutno su dostupni za korisnike Microsoft naloga (Hotmail, Live, Outlook.com). Sway izvori sadržaja za Office 365 komercijalne korisnike razlikuju se, a može ih kontrolisati IT administrator vašeg preduzeća.

  • U okviru Plan radnje, kliknite na ikonu + na dnu bilo koje postojeće kartice, izaberite stavku Mediji, a zatim odaberite stavku Video, Zvuk ili Otpremi.

Podržani formati datoteka

Sway podržava uobičajene formate video datoteka kao što su .mp4 i .mov i uobičajene formate audio datoteka kao što su .mp3 i .wav. Saznajte više o ograničenjima veličine datoteka.

Želite da ugradite video i audio datoteke iz nezavisnih izvora u Sway? Saznajte kako.

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×