Dodeljivanje i praćenje zadataka u programu Teams

Možete da koristite aplikaciju "Zadaci" u programu Teams da biste upravljali poslom tima, da kreirate liste zadataka sami na deljenim listama ili da koristite liste zadataka objavljene pomoću gornjeg upravljanja da biste prešli na radnike na frontu. 

Izvori zadataka u programu Teams

Možete da dodelite sve ove zadatke u programu Teams i osobe kojima su dodeljeni zadaci mogu da ukazuju u aplikaciji "Zadaci" kada započnu i dovrše zadatak. Ceo tim može da vidi napredak tima o dovršenju liste zadataka, a menadžeri koji vam šalju objavljene liste zadataka mogu da prate napredak tih zadataka – i da li su im dodeljeni i koliko su blizu da se dovrše. 

Napomene: 

Kada se prijavite u aplikaciju Teams i izaberete aplikaciju Zadaci, primićete obaveštenje ako je vaš tim primio novu listu zadataka u feed-u o aktivnostima.

 1. Na stranici Sve liste izaberite stavku Zadaci u okviru Deljeni planovi sa leve strane.  

  Napomena: Zadaci koji su deo deljenih planova, a ne objavljenih lista, nisu navedeni na opštoj listi Zadaci. Umesto toga, svaki plan je naveden u okviru deljeni planovi – samo izaberite plan da biste videli njegove zadatke, dodelili ga i tako dalje.

  U okviru Naslov zadatka videćete listu svih zadataka za svoj tim, objavljene zadatke i deljene planove. Objavljeni zadaci označeni su ikonom hijerarhije. 


  The Tasks (General) task list
  E-poštite naslove kolona: Dodeljeno, Prioritet, Krajnji roki Korpa. Listu možete da sortirate po bilo kom od tih naslova kako biste se fokusirali na različite aspekte rada tima. Na primer, možda ćete želeti da sortirate po prioritetu da biste prvo dodelili zadatke najvišeg prioriteta ili po Dodeljen za prikazivanje opterećenja svakog člana osoblja.

 2. Izaberite naslov zadatka da biste prikazali detalje zadatka i dodelite ga tako što ćete izabrati ikonu Dodeli, a zatim izabrati ime. Ako ne vidite ime koje želite, počnite da ga kucate. 
   

  Dodeljivanje zadatka u programu Teams
  Za objavljene liste možete da uredite bilo koje od polja sa detaljima osim naslova zadatka i beležaka. Nije moguće izbrisati objavljene zadatke. 

Zadatku možete da dodelite do 11 osoba. Svi oni će videti zadatak na listi Dodeljeno vama kada otvore zadatke.

  
Kada bilo koji član tima označi zadatak "Dovršeno", on je označen kao dovršen za sve članove tima. 

Pored liste zadaci tima mogu se prikazati kao tabla, grafikon ili raspored u kalendaru. Svi ovi prikazi uključuju sve zadatke tima, bez obzira na to da li su objavljeni ili ne. 

 • Tabla prikazuje zadatak tima po kanti.

 

Prikaz table u prikazu "Zadaci" Teams
Izaberite zadatak da biste prikazali ili uredili detalje.   
Da biste prebacili zadatak iz jednog u drugi drugi, jednostavno ga prevucite u novu korpu. 

 • Grafikoni pružaju vizuelni rezime plana i njegovog toka.

Charts view of Tasks in Teams

 • Raspored prikazuje zadatke po krajnjim rokovima, u sedmičnom ili mesečnom prikazu.

 
Schedule view of Tasks in Teams
Izaberite zadatak da biste prikazali ili uredili detalje.   

Izaberite stavkeLista , Tabla, Grafikoni ili Raspored na vrhu prozora programa Planner da biste se prebacili između njih.  

Da li želite da vidite samo zadatke krajnje rokove za sledeću sedmicu u kalendaru rasporeda? Ili samo u muškarce i žene, na tabli? Ili zadatke sa rečju "Zalihe" u naslovu? Filteri nude po pouku da vidite tačno to što želite u bilo kom dostupnom prikazu. 

Izaberite stavku Filter u gornjem desnom vremenu stranice i izaberite koliko god opcija vam treba. Ili otkucajte ključnu reč. Ili uradite obe!  
 

Opcije će ostati izabrane kada se prebacite sa liste naGrafikoni na Tabla i nazad. 
 

Da biste de-izabrali filter, ponovo izaberite opciju. Ili izaberite Obriši da biste počeli iz početka. 

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Microsoft insajdere

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom prevoda?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?

Hvala vam na povratnim informacijama!

×