Prijavite se pomoću Microsoft naloga
Prijavite se ili kreirajte nalog.
Zdravo,
Izaberite drugi nalog.
Imate više naloga
Odaberite nalog pomoću kojeg želite da se prijavite.

Možete da koristite aplikaciju "Zadaci" u usluzi Teams da biste upravljali radom tima, da biste sami kreirali liste zadataka na deljenim listama ili da biste koristili liste zadataka koje su vam objavile gornje upravljanje da biste ih preneli na radnike na frontu. 

Izvori zadataka u usluzi Teams

Možete da dodelite sve ove zadatke u usluzi Teams, a osobe kojima su dodeljeni zadaci mogu da naznače u aplikaciji "Zadaci" kada započnu i dovrše zadatak. Ceo tim može da prikaže napredak tima pri dovršavanju liste zadataka, a menadžeri koji vam šalju objavljene liste zadataka mogu da prate napredak tih zadataka – da li su im dodeljeni i koliko su blizu njihovog dovršavanja. 

Napomene: 

Kada se prijavite u Teams i izaberete aplikaciju Zadaci, dobijate obaveštenje ako je vaš tim primio novu listu zadataka u feedu o aktivnostima.

 1. Na stranici Sve liste izaberite stavku Zadaci u okviru Deljeni planovi sa leve strane.  

  Napomena: Zadaci koji su deo deljenih planova, a ne objavljenih lista, nisu navedeni na opštoj listi zadaci. Umesto toga, svaki plan je naveden u okviru Deljeni planovi – samo izaberite plan da biste videli njegove zadatke, dodelili ih i tako dalje.

  U okviru Naslov zadatka videćete listu svih zadataka za tim, i objavljene zadatke i deljene planove. Objavljeni zadaci označeni su ikonom hijerarhije.   The Tasks (General) task list Obratite paћnja na naslove kolona: Dodeljeno, Prioritet, Krajnji rok i Grupa. Listu možete da sortirate po bilo kom od tih naslova da biste se fokusirali na različite aspekte rada tima. Na primer, možda ćete želeti da sortirate po prioritetu da biste prvo dodelili zadatke najvišeg prioriteta ili po dodeljenom da biste prikazali radno vreme svakog člana osoblja.

 2. Izaberite naslov zadatka da biste prikazali detalje o zadatku i dodelite ga tako što ćete izabrati ikonu Dodeli, a zatim izabrati ime. Ako ne vidite željeno ime, počnite da ga kucate. 
   


  Dodeljivanje zadatka u usluzi Teams Za objavljene liste možete da uredite bilo koje od polja sa detaljima osim naslova zadatka i beležaka. Ne možete da izbrišete objavljene zadatke. 

Zadatku možete dodeliti do 11 osoba. Svi oni će videti zadatak na svojoj listi Dodeljen vama kada otvore stavku Zadaci.

  
Kada bilo koji član tima označi zadatak "Dovršeno", on je označen kao dovršen za sve članove tima. 

Pored liste, zadaci vašeg tima mogu se prikazati kao tabla, grafikon ili raspored u kalendaru. Svi ovi prikazi uključuju sve zadatke vašeg tima, bez obzira na to da li su objavljeni ili ne. 

 • Tabla prikazuje zadatak tima po kontejnera.

 


Prikaz table zadataka u usluzi Teams Izaberite zadatak da biste prikazali ili uredili detalje.   
Da biste prebacili zadatak iz jednog kontejnera u drugi, jednostavno ga prevucite u novi kontejner. 

 • Grafikoni pružaju vizuelni rezime plana i njegov napredak.

Charts view of Tasks in Teams

 • Raspored predstavlja zadatke po krajnjim rokovima, u sedmičnom ili mesečnom prikazu.

 

Prikaz rasporeda zadataka u usluzi Teams Izaberite zadatak da biste prikazali ili uredili detalje.   

Izaberite stavku Lista, Tabla , Grafikoni ili Raspored na vrhu prozora aplikacije Planner da biste se prebacivali između njih. 

Želite li da u kalendaru rasporeda vidite samo zadatke kojima je krajnji rok sledeće sedmice? Ili samo zadatke odeljenja za muљkarce i ћene u odboru? Ili zadaci sa rečju "Zalihe" u naslovu? Filteri nude korisni način da vidite tačno šta želite u bilo kom od dostupnih prikaza. 

Izaberite stavku Filter u gornjem desnom uglu stranice i izaberite željeni broj opcija. Ili otkucajte ključnu reč. Ili uradi obe!  
 

Opcije ostaju izabrane kada se prebacite sa liste naGrafikoni na Tabla i ponovo se vratite. 
 

Da biste de-izabrali filter, ponovo izaberite opciju. Možete i da izaberete stavku Obriši da biste počeli iz početka. 

Da li vam je potrebna dodatna pomoć?

Želite još opcija?

Istražite pogodnosti pretplate, pregledajte kurseve za obuku, saznajte kako da obezbedite uređaj i još mnogo toga.

Zajednice vam pomažu da postavljate pitanja i odgovarate na pitanja, dajete povratne informacije i čujete mišljenje od stručnjaka sa bogatim znanjem.

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?

Hvala vam na povratnim informacijama!

×