Pređi na glavni sadržaj
Dodeljivanje zadataka osobama

Dodeljivanje zadataka osobama

Kada budete spremni da odlučite ko će šta raditi, postoji nekoliko načina na koje možete da dodelite zadatke osobama u usluzi Planner.

Možete da dodelite nekome kada kreirate zadatak. Dodajte ime zadatka, a zatim izaberite stavku Dodeli da biste odabrali člana plana sa liste. Ako ispravna osoba nije navedena, u polju za pretragu otkucajte ime ili adresu e-pošte da biste dodali neku novu.

Dodelite nekome kad kreirate novi zadatak

Zadatak možete da dodelite većem broju osoba. Kada na zadatak radi više članova tima, možete da ga dodelite do 11 osoba kako bi svi mogli da ga vide na listi mojih zadataka . Kada bilo koji član tima Označi zadatak kao dovršen, označen je kao dovršen za sve članove tima.

Podešavanje do 11 članova na zadatak

Promena zadataka

Tablu možete da promenite i tako da bude grupisana po Dodeljeno, a zatim da prevlačite zadatake između kolona za svaku osobu u timu.

Grupisanje po dodeljenoj i prevlačenje zadataka članovima

Treba da uklonite nekoga?

Ako vam neko više nije potreban, kliknite na strelicu pored člana plana, usmerite na osobu koju uklanjate, izaberite tri tačke, a zatim odaberite stavku Ukloni.

Uklanjanje članova iz plana

Napomena:  Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li da nam javite da li su informacije bile korisne? Ovo je članak na engleskom jeziku za referencu.​

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×