Dodeljivanje zadataka u deljenim listama

Dodeljivanje zadataka

Možete dodeliti zadatke bilo kom članu deljene liste, uključujući i sebe. 

Da biste dodelili zadatak u okviru deljene liste, otvorite prikaz detalja zadatka i izaberite stavku Dodeli. Zatim izaberite člana deljene liste kojoj želite da dodelite zadatak.

Da biste to uradili u operativnom sistemu Windows, možete da im dodelite zadatke dok ih kreirate. Otkucajte @ u polju stavka zadatka, a zatim otkucajte ime člana liste da biste im dodelili zadatak koji dodajete.

Napomena: premeštanja zadataka dodeljenih nekome između lista će ukloniti dodeljene zadatke. Moraćete ponovo da dodelite zadatke koje premestite na drugu listu.

Dodeljeno vam je na pametnoj listi

Da biste prikazali sve zadatke zadatka, izaberite listu dodeljene liste. Svaki zadatak koji vam je dodeljen automatski će se pojaviti ovde zajedno sa zadacima iz drugih povezanih aplikacija, kao što je planer.

Možete da uključite Planerovu vezu u postavkama Zaduženja. 

Snimak ekrana veza u postavkama sa e-poštom "Planer" i "Pošta" označena zastavicom

Lista dodeljena vas automatski se pojavljuje. Ako želite da ga isključite, otvoriteZaduženjapostavke > pametne liste i uključite stavku dodeljeno isključivanje. 

Snimak ekrana pametnih lista u postavkama sa važnim, planiranim i Dodeljijem na automatskom skrivanju praznih pametnih spiskova koji se isključuju i automatski kriju prazne pametne liste.

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×