Pređi na glavni sadržaj
Efektivno na brodu novi zaposleni

Efektivno na brodu novi zaposleni

Uspešni regrut za angažovanje i zadržavanje je važan za angažovanje i zadržavanje, ali može biti izazovno kada pravi procesi nisu na mestu. Potreban vam je jednostavan način da napravite resurse, dokumente i treninge pristupačne i povežete nove zaposlene sa njihovim timom i širem organizacijom za podršku.

Pregledač ne podržava video. Instalirajte Microsoft Silverlight, Adobe Flash Player ili Internet Explorer 9.

Detalji  

Obezbedite da novi zaposleni dobiju informacije, podršku i obuku koji im je potreban sa Microsoft timovima. Kreirajte kanal posvećen novom zaposlenima. Možete da hostovanje treninga sa uživo događajima i odgovaranje na pitanja u realnom vremenu i da izvršite sva pitanja praćenja putem ćaskanja. Sačuvajte video zapise, dokumente i druge informacije na kartici datoteke tako da nove stavke imaju sve potrebne informacije na jednom mestu.

Da biste pomogli novim zaposlenima da se upoznaju sa struktom organizacije, pozovite ih na Yammer grupu. Yammer je društvena društvena mreža preduzeća gde preduzeća mogu da dele informacije širom organizacije. Novi unajmljuje osobe mogu da ispune saradnike koji dele zajedničke interese i dobiju povratne informacije i podršku na projektima. 

Istaknute stavke

  • Izvršite resurse obuke i dokumente koji se lako mogu pristupaći za nove.

  • Koristite događaje uživo da biste angažovani zaposlene u realnom vremenu.

  • Povežite nove unajmljuje sa timom i organizacijom da biste napravili podrљku.

Saznajte više

Šta je to Microsoft Teams?

Napomena:  Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li da nam javite da li su informacije bile korisne? Ovo je članak na engleskom jeziku za referencu.​

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×