Efikasnije upravljanje danom

Efikasnije upravljanje danom

Najvažniji posao bi trebalo da bude fokus naše pažnje, ali često troљimo vreme na sastanke, odgovaramo na e-poštu i tragamo za datotekama. Potreban vam je lak način da upravljate načinom na koji trošite vreme i efikasnije.

Pregledač ne podržava video. Instalirajte Microsoft Silverlight, Adobe Flash Player ili Internet Explorer 9.

Detalji  

Cortana, vaš lični digitalni pomoćnik u operativnom sistemu Windows 10, može vam pomoći da ostanete na vrhu dana. Može da vas podseti na sastanke, zatraži od vas da izvršite sa saradnicima i supervizorima i da čak uzmete beleške. Kada imate sinhronizovanu aplikaciju Cortana na uređajima, možete da dodate stavke na listu zaduženja ili da dodate beleške sa bilo kog mesta na kojoj koristite Cortana ' s funkcija prepoznavanja glasa. To vam takođe omogućava da odgovorite na e-poruke ili poruke i da držite ruke slobodne. Ako je Cortana povezana sa Outlook kalendarom, može da koristi i vaše lokacije i saobraćajne podatke da bi vas upozorila kada bude vreme za sastanak.

Poboljšajte način na koji svakodnevno provodite vreme uz MyAnalytics. Prikazuje koliko vremena provodite u sastancima i koliko vremena možete da se fokusirate na rad. Na osnovu ovih saznanja, predlaže se kako možete efikasnije da upravljate vremenom.

Umesto da pokrenete svaki novi projekat od početka, koristite Delve da biste pronašli relevantan sadržaj za rad na njemu. Delve sadržaj površina koji ste kreirali ili koji se deli sa vama na osnovu posla koji trenutno radite.

Istaknute stavke

  • Koristite lični digitalni pomoćnik za snimanje beležaka, odgovaranje na e-poštu i podešavanje opomena.

  • Informacije o tome kako da poboljšate kako provodite vreme.

  • Kreiranje na poslu koji je kreiran umesto da se pokreće od početka.

Saznajte više

Šta je to Cortana?

Napomena:  Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li da nam javite da li su informacije bile korisne? Ovo je članak na engleskom jeziku za referencu.​

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

×