Efikasno Upravljajte i izvršite unutrašnje događaje

Efikasno Upravljajte i izvršite unutrašnje događaje

Planiranje unutrašnjeg događaja preduzeća zahteva unos i odjavljivanje iz raznih zainteresovanih mesta. Potreban vam je lak način da sve zbliže da isplaniraju događaj, kreiraju materijale za njega i rešavaju probleme tokom izvršavanja.

Pregledač ne podržava video. Instalirajte Microsoft Silverlight, Adobe Flash Player ili Internet Explorer 9.

Detalji

Bez obzira na to da li planirate piknik preduzeća ili sajam posla, možete lakše da ga isplanirate u Microsoft timovima. Radite zajedno u realnom vremenu da biste napravili ideje za događaj, kreirali razmenu poruka i radili kroz detalje. Koristite @mentions da biste korisnicima dozvolili da vam daju podatke. Kada bude postavljena ideja, dodajte Project na karticu timovi da biste dodelili zadatke i upravljali rokovima.

Timovi je dostupan na mobilnom uređaju, tako da možete da kažete da ste povezani sa timom tokom događaja da biste lako rešili probleme bez obzira na to gde se nalazite. Zadržite sve u timu, uključujući dobavljače i spoljne partnere, ažurirane sa najnovijim vestima pomoću ćaskanja ili uskočite u audio ili video poziv da biste radili kroz probleme u realnom vremenu. Yammer možete da koristite i kao Q&kanal za povratne informacije za događaj.

Istaknute stavke

  • Planirajte razmenu poruka događaja, upravljajte logistikom i uskladištite dokumente na jednom mestu.

  • Dodeljivanje i praćenje zadataka za održavanje logistike događaja na stazi.

  • Koristite ćaskanje i audio ili video poziv da biste rešili probleme tokom događaja sa mobilnog uređaja.

Saznajte više

Podesite tim i počnite da radite

Napomena:  Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li da nam javite da li su informacije bile korisne? Ovo je članak na engleskom jeziku za referencu.​

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

×