Ejs školski projekti

Napredni učionici koji žele da stvore + školske projekte treba da komuniciraju sa idejama i pričama na privlačne i siromašnije načine. Microsoft 365 vam pruža alatke koje su vam potrebne za izradu kvalitetnih, dinamičkih izveštaja i prezentacija, bilo da ste u osnovnoj školi, srednja škola ili na koledžu.

Savet: Treba da budete zaposleni mlađim? Pogledajte sve kućne aktivnosti za udaljene učionike. Kolaž slika o aktivnostima za pomoć klincima da nauče

Planiranje rada

Zvezdani izveštaj počinje dobrom fondacijom. Evo alatki koje će vam pomoći da istražite i ostanete organizovani pre nego što počnete da pišete.

Fotografija Surface Book uređaja

Plan sa Istraživačem u programu Word

Funkcija „Istraživač“ u programu Word pomaže vam da istražujete teme, pronalazite pouzdane izvore i dodajete sadržaj uz citate i sve to u okviru programa Word.

Saznajte više o tome kako da istražite u programu Word

Organizujte ideje pomoću Kolekcija

Kolekcije u usluzi Microsoft Edge vam pomažu da pratite Veb istraživanje, bilo da prikupljate beleške ili samo želite da nastavite gde ste poslednji put pregledali Internet.

Više informacija o kolekciji

Snimak ekrana Microsoft Edge i nekog ko će kliknuti na dugme kolekcije.
Fotografija Surface Book uređaja

Ostanite organizovani uz OneNote

OneNote je digitalna Beležnica gde možete da čuvate sve beleške, snimke ekrana i veze na jednom mestu. Kreiranje odeljaka za razne potrebe, kao što su storming, reference, kontakti i još mnogo toga.

Saznajte više o programu OneNote

Nabavite pomoć za pisanje u programu Editor

Microsoft Editor je usluga za e-pomoć koja pomaže da se na više od 20 jezika dovede najbolji pisac. Koristite ga prilikom pisanja radova i prezentacija i uverite se da Tipos ne uzimaju pažnju.

Saznajte više o uređivaču

Fotografija Surface Book uređaja

Kreiranje izveštaja i prezentacija pomoću predložaka

Počnite da radite u izveštajima o knjigama, dokumentima i prezentaciji na mreži ili u prezentaciji sa spremnim predlošcima za prilagođavanje u programima Word i PowerPoint.

Ilustracija naslovne strane predloška izveštaja knjige

Prijavite knjige uz pomoć ovog PowerPoint predloška. On uključuje slajdove za poređenje, liste i video zapise i ima puno prostora za dodavanje originalnih dodira.

Prezentacija izveštaja

Podignite školski izveštaj uz pomoć ovog ћivopisnog predloška koji podržava 3D modele koji rotiraju i naginju. Korisni saveti vas vode kroz pravljenje dokumenta. Ovaj predložak sadrži razmake za grafikone, sadržaj, bibliografiju i još mnogo toga.

Studentski izveštaj sa 3D manekenkama

Ilustracija naslovne strane predloška 3D modela
Ilustracija naslovne strane predloška biografije

Koristite ovaj predložak da biste kreirali dinamičku prezentaciju o poznatoj osobi. To je korisno za školske projekte, obrazovanje ili bilo koje vreme kada želite da ispriиate priču o istaknutoj osobi.

Biografija biografija

Koristite ovaj pristupačni Word predložak za izveštaj o knjigama, rad ili drugi osnovni izveštaj. On sadrži uputstva za jednostavno uputstvo o tome kako da personalizujete predložak. Personalizujte ga sa sopstvenom fotografijom za drugačiji izgled.

Izveštaj učenika sa fotografijom

Ilustracija naslovne strane predloška izveštaja studenata
Ilustracija naslovne strane predloška izveštaja o saradnji

Da li treba da napišete papir sa partnerom ili timom? Koristite ovaj pristupačni predložak za saradnju na sjajnom izveštaju koji čuva sve vaše koncepte strukturiranog i organizovanim.

https://templates.office.com/tm00002091

Možete da koristite Word predložak ovog termina da biste kreirali izveštaj velikog izgleda sa naslovne strane. Zamenite naslovnu fotografiju za lični osećaj i napravite sadržaj od strukture uključenih u predložak.

Dnevnik studenata

Ilustracija naslovne strane predloška papira za studente
snimak ekrana jednostavnih izveštaja studenata

Pisanje izveštaja je lakše u ovom unapred oblikovanom Word predlošku. Podesili smo stilove za naslove, ponude, numerisane i liste sa znakovima za nabrajanje kako biste mogli da se fokusirate na pisanje velikog papira.

Jednostavni studentski izveštaj

Ovaj Word predložak će vam pomoći da oblikujete dokument za uputstva za NP. On uključuje oblikovane stilove i tekst sa uputstvom da vam pomogne da lako kreirate izveštaj dok se pridrћavate stila.

https://templates.office.com/TM16392908

Snimak ekrana naslovne strane predloška papira

Kreiranje izveštaja o nauci i tehnologiji

Izveštavanje o nauci i tehnologiji zahteva specifične elemente za sadržaj i podatke. Koristite jedan od ovih predložaka da biste napravili da se vaši izveštaji i prezentacije sijaju.

Snimak ekrana naslovne ikone predloška izveštaja

Ovaj Word predložak će vam pomoći da kreirate prezentaciju koja opisuje naučni eksperiment koji se sprovodi pomoću naučne metode. Lako se prilagođavate i gradite.

Prezentacija studentskog nauиnog

Bez obzira na to da li je školski sajam nauke unutar osobe ili udaljenog, ovaj PowerPoint predložak će vam pomoći da se oživaše projekat. On uključuje slajdove za rezime i hipotezu, podatke, grafikone i video zapise kako biste mogli da delite svoje ideje.

Prezentacija sajma

Snimak ekrana naslovne prezentacije sajma nauke
Snimak ekrana naslovne strane izveštaja o sunиevom sistemu

Kreirajte sveobuhvatni školski projekat o sunиevom sistemu pomoću ovog predloška za PowerPoint. To obuhvata informativne ilustracije planeta kako bi prezentacija bila odlična.

Školski projekt za solarni sistem

Predstavite naučna istraživanja pomoću ovog PowerPoint dizajna. Varijante slajda uključujete probni grafikon, tabelu i SmartArt grafiku u koordinacije.

Laboratorija za nauku

Snimak ekrana naslovne prezentacije u laboratoriji
Snimak ekrana prezentacije o Hable teleskop

Uključite publiku pomoću ove 3D PowerPoint prezentacije. Koristite ovaj predložak kao početnu taиku i prilagodite je sopstvenim rečima. Možete da rotirate modele punih 360 stepeni da biste ilustrovali taиku ili fokus na određenoj funkciji.

prezentacija "3D Hubble

Dinosaurusi izgleda dostiže život sa ovom 3D PowerPoint prezentacijom. Kreirajte uzbudljiv sadržaj i zadiviti publiku. Jednostavno zamenite sadržaj sa pomoću sopstvenog istraživanja.

prezentacije

Snimak ekrana naslovne strane izveštaja o trajceratops
Snimak ekrana naslovne prezentacije na virtualnoj polju

Vodite školske školske drugove na virtuelnu ekskurzije direktno sa računara. Izmenite ovaj predložak da biste kreirali put pomoću moći digitalnih medija. Gde bi ste želeli da idete?

Virtuelna ekskurzija

Oživite prezentacije

Nakon kreiranja sadržaja, možete da zapravite vizuelne elemente da biste privukli pažnju ljudi i fokusirali ih na sadržaj.

Fotografija Surface Book uređaja

Automatski generiši dizajne

„Dizajner za PowerPoint“ poboljšava slajdove tako što automatski generiše ideje za dizajn i pronalazi profesionalno dizajnirane rasporede koji odgovaraju sadržaju.

Saznajte više o dizajneru

Dodavanje dimenzije sa 3D modelima

Razvijte kreativnost i vizuelni uticaj projekata tako što ćete umetnuti 3D modele u prezentacije i izveštaje. Napravite prve korake pomoću raznobojnih predložaka koji vas vode kroz pravljenje dokumenata.

Saznajte više o 3D modelima

Preuzmite PowerPoint predložak (56 MB)

Preuzmite Word predložak (68 MB)

Fotografija Surface Book uređaja
Fotografija Surface Book uređaja

Morfoza slajdova u programu PowerPoint

Dodajte prelaz „Morf“ slajdovima u programu PowerPoint kako biste animirali gladak prelaz sa jednog slajda na drugi da biste stvorili utisak pokretnih elemenata slika i teksta.

Korišćenje prelaza "Morf"

Dodavanje WordArt grafike na slajd

Umetnite WordArt objekte da biste dodali efekte tekstu i vizuelno transformisali tekst i slajdove.

Saznajte više o programu WordArt

Fotografija Surface Book uređaja

Ispunjavanje rokova

Istraživanje i pisanje će vas odvesti daleko, ali takođe morate da se zadovoljite rokovima. Pratite opterećenje posla sa ovim rasporedima i kalendarom.

Sedmični scheudule za homeword

Pratite domaći zadatke sa ovim pristupačnim predloškom za domaći zadatak, sa redovima za do 8 periodičnih klasa. Štampanje ili rad sa njom na mreži.

Sedmični raspored zadataka

Ovaj akademski Word kalendar se može lako ažurirati za bilo koji mesec i godinu. On uključuje prostor za beleške, plus prethodni i sledeći mesec za pregled rasporeda. Pogledajte prilagođenu karticu "Kalendar" na traci da biste lako napravili promene. Kliknite na "Omogućavanje makroa" kada vam bude zatraženo tokom preuzimanja.

Akademski calendar

Mesečni akademski kalendar

Savet: Da biste ostali organizovani i pratili sve, isprobajte Microsoft to-do, jednostavnu i pametnu listu zaduženja koja vam omogućava da upravljate svim zadacima na jednom mestu. Možete da radite na zadacima za dan u mom danu i da kreirate bilo koji broj dodatnih lista za organizovanje posla i zadataka.

Želite još?

Kućne aktivnosti za udaljene učionike

Saznajte više o drugim načinima za upravljanje životom pomoću korporacije Microsoft 365

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×