Emitovanje audio i video zapisa iz timova sa tehnologijom NDI®

Emitovanje audio i video zapisa iz timova sa tehnologijom NDI®

NDI® (interfejs mrežnog uređaja) tehnologija vam omogućava da emitujete audio i video tokove sa sastanka timova na lokalnoj mreži.

Kada koristite novu tehnologiju za NewTek NDI® na sastanku timova, imaćete jedinstvene video stemove na mreži koje možete da koristite u sopstvenoj produkciji.

Uključivanje NDI® tehnologije u timovima

Prvo, ndie®-out mora da bude uključena za svakog pojedinačnog korisnika od strane administracije. Kada se NDI®-out, nova opcija će biti dostupna u timovima.

Napomena: Administrator za zakupca korisnika može da koristi cmdlet zapise ili portal administratora da bi omogućio ndie®-out.

Zatim idite na sliku korisničkog profila u gornjem desnom uglu timova i odaberite stavku Postavke. Zatim izaberite stavku dozvole i uključite preklopnik pored interfejsa mrežnog uređaja (NDI).

Omogućavanje dozvola za NDI snimak ekrana

Kada omogućite NDI® tehnologiju u timovima, možete otići na kontrole sastanka i izabrati više radnji Dugme „Još opcija“ i izabrati stavku emitovanje iznad NDI

Team-Broadcast za NDI meni

Napomena: Svi učesnici sastanka koji su se pretplatili na taj NDI tok će biti obavešteni da su mogućnosti emitovanja .

Funkcije NDI®-out

Kada je tehnologija NDI® uključena, sledeći tokovi će biti dostupni:

  1. Primarni zvuиnik: pokrenuće se tok koji se automatski prebacuje na bilo koga ko aktivno govori iz svih dolaznih tokova. (Audio/video sa sopstvenog računara neće biti uključen.)

  2. Lokalnih Generisaće se protok zvuka/video zapisa koji se šalje sastanku sa računara. (Ovo vam omogućava da imate isti audio/video zapis u sastanku i lokalnoj NDI® produkciji.)

  3. Pojedinačni korisnici: Svaki pojedinačni korisnik imaće dostupan tok iznad NDI®. Dolazni zvuk za sastanak je pomešano i biće isti za sve pojedinačne korisničke tokove. Ovi tokovi će prikaz video zapisa biti isti kao kvalitet koji klijent prima.

    Napomena: Ako nije dostupan video zapis, videćete jednostavan ekran sa logotipom "timovi". Međutim, protok i dalje prima NDI® softver/hardver.

  4. Deljenje ekrana: Svako deljenje ekrana će biti dostupno kao NDI® protok. 

  5. Velika galerija i režim "zajednički": Oba ova režima imaće sopstveni NDI® tok dostupan.

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×