Prijavite se pomoću Microsoft naloga
Prijavite se ili kreirajte nalog.
Zdravo,
Izaberite drugi nalog.
Imate više naloga
Odaberite nalog pomoću kojeg želite da se prijavite.

Poslednji put ažurirano: 13. oktobra 2017.

PROBLEM

Emoji znakovi se prikazuju kao kvadratni okviri u Office aplikacijama (kao što su Word i Outlook) u operativnom sistemu Windows 7.

Ovaj problem utiče na sve Office klijente koji koriste Windows 7 osim pretplatnika na Microsoft 365 sa verzijama sistema Office 2016 16.0.8067.2032 ili novijim (trenutno izdatim za učesnike programa Office Insider).

STATUS: POPRAVLJENO

Kako bi rešili ovaj problem, korisnicima preporučujemo da izvrše nadogradnju na sledeće:

  • Mesečni kanal (Ranije poznat kao: Trenutni kanal): Pretplatnici na Office 2016 (Microsoft 365) i korisnici bez pretplate koji imaju instaliranu „Klikni i pokreni“ verziju u operativnom sistemu Windows 7 moraće da ažuriraju na verziju 1704 (izdanje 8067.2115) ili noviju (mesečne ispravke iz aprila 2017.).

  • Polugodišnji kanal (izabrani korisnici) (Ranije poznat kao: Prvo izdanje za odloženi kanal): Ovaj problem je rešen u verziji 1708 (8431.2079).

  • Trenutna grana za preduzeća (ranije Odloženi kanal): Microsoft 365 korisnici koji imaju polugodišnji kanal dobiće popravku početkom sledeće godine.

  • Korisnici sistema Microsoft Office 2016 koji primaju ispravke putem Windows Installer (MSI) tehnologije: Preuzmite KB 3203471 da biste instalirali ispravku za font Segoe UI Emoji.

  • Korisnici sistema Microsoft Office 2013 koji imaju instaliranu „Klikni i pokreni“ verziju u operativnom sistemu Windows 7 ili koji primaju ispravke putem Windows Installer (MSI) tehnologije: Ako imate Office 2013 MSI, preuzmite KB 4011087 da biste instalirali ispravku za font Segoe UI Emoji. Korisnicima koji imaju Office 2013 Klikni i pokreni ova ispravka biće dostupna u sledećoj mesečnoj ispravci, planiranoj za 12.septembar.

Napomena: Korisnici programa Outlook ili Word 2016 koji su ažurirali na verzije koje sadrže popravku neće videti kvadratne okvire kada umetnu emoji emotikone. Ako primalac e-poruke/dokumenta nema ažuriranu verziju sistema Office 2016 u operativnom sistemu Windows 7 ili nije izvršio nadogradnju na Windows 10, oni će i dalje videti emoji znakove kao kvadratne okvire.

Ove informacije su objavljene i u članku znanja KB 4021341.

Imate zahtev za funkciju?

Sijalica – Ideja

Volimo da čitamo vaše predloge za nove funkcije i povratne informacije o tome na koji način koristite naše proizvode! Podelite svoje razmišljanje sa nama. Slušamo.

Pružite povratne informacije o Microsoft kancelarija

Srodne teme

Popravke ili zaobilazna rešenja za nedavne probleme u programu Word za PC računar

Da li vam je potrebna dodatna pomoć?

Želite još opcija?

Istražite pogodnosti pretplate, pregledajte kurseve za obuku, saznajte kako da obezbedite uređaj i još mnogo toga.

Zajednice vam pomažu da postavljate pitanja i odgovarate na pitanja, dajete povratne informacije i čujete mišljenje od stručnjaka sa bogatim znanjem.

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?

Hvala vam na povratnim informacijama!

×