Pređi na glavni sadržaj

Funkcija „DDERequest“

Napomena: Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Možete da koristite funkciju DDERequest preko exchange (DDE) kanal za otvaranje dinamičke podatke da biste tražili stavke informacija iz DDE aplikacije servera.

Na primer, ako imate otvoreni DDE kanal između Microsoft Office Access 2007 i Microsoft Office Excel 2007, možete da koristite funkciju DDERequest da biste preneli tekst iz Excel radnog lista u Access bazu podataka.

Sintaksa

DDERequest ( brojkanala Stavka )

Sintaksa funkcije DDERequest ima sledeće argumente:

Ar gument

Opis

brojkanala

Na broj kanala, ceo broj koji daje funkcija DDEInitiate .

stavke

Na izraz niske koji se zove stavka podatka prepoznaje aplikacija naveo funkcija DDEInitiate . U dokumentaciji aplikacije za listu mogućih stavki.


Napomene

Argument brojkanala navodi broj kanala željenog DDE razgovora, a argument Stavka identifikuje podatke koji treba da se preuzmu od aplikacije servera. Vrednost argumenta stavke zavisi od aplikacije i tema naveden kada se otvori kanal koji argument brojkanala . Na primer, argument Stavka možda opseg ćelija u Excel radnom listu.

Funkcija DDERequest vraća na varijante kao niska koja sadrži tražene informacije ako zahtev je uspelo.

Podaci se zahtevaju u alfanumeričkom tekstualnom formatu. Ne mogu da prenose grafiku ili tekst u nekom drugom formatu.

Ako argument brojkanala nije ceo broj koji odgovaraju otvoreni kanal ili ako nije moguće preneti zahtevane podatke, javlja se greška izazvana tokom izvršavanja .

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×