Funkcija „GetAllSettings“

Napomena: Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Napomena: Funkcija, metod, objekat ili svojstvo opisane u ovoj temi je onemogućen ako Microsoft Jet Expression usluge pokrenut u "sandbox" režim, što sprečava od potencijalno nebezbedne izraze. Za više informacija o "sandbox" režim potražite”„sandbox „režim” u pomoći.

Vraća listu postavki tastera i odgovarajućih vrednosti (prvobitno kreiran pomoću SaveSetting) iz stavke aplikacije u operativnom sistemu Windows registratora ili (Macintosh) informacije u datoteci za pokretanje aplikacije.

Sintaksa

GetAllSettings ( imeaplikacije odeljak )

Sintaksa funkcije GetAllSettings ima sledeće argumente:

Argument

Opis

APPNAME

Obavezno. Izraz niske koji sadrži ime aplikacije ili projekat čije postavke tastera traže. Na Macintosh računaru, ovo je ime datoteke za pokretanje datoteka u fascikli "željene postavke" u fascikli "sistem".

odeljak

Obavezno. Niska ekoji sadrži ime odeljka čije postavke tastera traže. GetAllSettings daje varijantu čiji sadržaj se dvodimenzionalnih niz niski koja sadrži sve postavke tastera u određenom odeljku i njihove odgovarajuće vrednosti.


Primedbe

GetAllSettings daje na Nepokrenute varijante ako ili imeaplikacije ili odeljak ne postoji.

Primer

Napomena: Primeri koji slede pokazuju upotrebu ove funkcije u Visual Basic for Applications (VBA) modulu. Ako vam je potrebno više informacija o radu sa VBA modulom, izaberite stavku Referenca razvojnog programera sa padajuće liste pored stavke Pretraga i unesite jedan ili više termina u polje za pretragu.

U ovom primeru prvo koristi na SaveSetting da biste stavke u Windows registratora za aplikaciju navedenu kao appname, a zatim koristi funkciju GetAllSettings da biste prikazali željene postavke. Imajte na umu da odeljak imena i imena aplikacija nije moguće preuzeti sa GetAllSettings. Na kraju, izjavu DeleteSetting uklanja stavke aplikacije.

' Variant to hold 2-dimensional array returned by GetAllSettings
' Integer to hold counter.
Dim MySettings As Variant, intSettings As Integer
' Place some settings in the registry.
SaveSetting appname := "MyApp", section := "Startup", _
key := "Top", setting := 75
SaveSetting "MyApp","Startup", "Left", 50
' Retrieve the settings.
MySettings = GetAllSettings(appname := "MyApp", section := "Startup")
For intSettings = LBound(MySettings, 1) To UBound(MySettings, 1)
Debug.Print MySettings(intSettings, 0), MySettings(intSettings, 1)
Next intSettings
DeleteSetting "MyApp", "Startup"
Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×