Pređi na glavni sadržaj

Gde se nalaze moje lepljive beleške?

Evo nekih stvari koje treba da probate ako lepljive beleške iznenada nestanu ili se ne prikazuju ispravno.

Ne vidim beleške povezane sa mojim nalogom

Moje lepljive beleške su neočekivano zatvorene

Moja lista beležaka je nestala

Izbrisala sam belešku. Kako da ga vratim?

Moje beleške neće ostati na vrhu drugih aplikacija

Lepljive beleške se ne otvaraju na početnom meniju

Lepljive beleške su se neočekivano deinstalirali

Ne mogu da se prijavim u lepljive beleške

Ne mogu da vidim lepljive beleške na drugim uređajima

Ne vidim beleške povezane sa mojim nalogom

Beleške se ponekad neće pojaviti zato što ste trenutno prijavljeni iz lepljivih beležaka, pomoću novog računara koji nije potpisan u lepljive beleške ili ste se prijavili na drugi nalog od onog sa kojim ste prethodno sinhronizovali beleške.

Pokušajte da se prijavite u lepljive beleške (u gornjem desnom uglu liste beležaka, kliknite na dugme postavke > Prijavljivanje).

Ili ako ste prijavljeni na pogrešan nalog, odjavite se, a zatim se prijavite pomoću drugog naloga da biste pronašli beleške.

Saznajte kako da se odjavite, a zatim se prijavite na lepljive beleške na drugim uređajima.

Moje lepljive beleške su neočekivano zatvorene

U operativnom sistemu Windows 10, ponekad se otvori beleške neočekivano zatvara. Pokušajte ponovo da otvorite belešku (verzija 3,0 i novije verzije).

 1. Otvorite aplikaciju lepljive beleške i prikažite listu beležaka.

  Ako se prikaže samo jedna nota kada otvorite aplikaciju, kliknite ili dodirnite ikonu "tri tačke" (... ) u gornjem desnom uglu beleške, a zatim kliknite na listu beležakaili je dodirnite.

 2. Pomeranje ili pretraga beleške na listi beležaka.

 3. Da biste ponovo zakačili belešku na radnu površinu, dodirnite ili kliknite dvaput na belešku.

  Možete i da kliknete na ikonu "tri tačke" ( ...), a zatim izaberite ili dodirnite stavku Otvori belešku.

Napomena: Lepljive beleške su možda nestale u okviru druge aplikacije. Ne možete trenutno da imate lepljive beleške na vrhu drugih aplikacija. Ali možete da zakačite lepljive beleške na Windows traku zadataka da biste odmah videli listu beležaka ili da biste brzo kreirali novu belešku. Kliknite desnim tasterom miša na ikonu lepljive beleške na traci zadataka, a zatim izaberite stavku Zakači na traku zadataka.

Moja lista beležaka je nestala

Spisak lepljivih beležaka je možda nestao zato što je aplikacija zatvorena dok je jedna nota ostala otvorena. Kada se aplikacija ponovo otvori, videćete samo jednu belešku. Uradite sledeće da biste videli listu beležaka.

 1. Otvorite aplikaciju za lepljive beleške.

 2. Ako se prikaže samo jedna nota kada otvorite aplikaciju, kliknite ili dodirnite ikonu "tri tačke" (... ) u gornjem desnom uglu beleške.

 3. Kliknite na listu beležakaili je dodirnite.

 4. Pomeranje ili pretraga beleške na listi beležaka.

Izbrisala sam belešku. Kako da ga vratim?

Brisanje beležaka je trajno. Ne može da se poništi.

Mogućnost brisanja beležaka možete smanjiti tako što ćete se uveriti da ste uključili odziv brisanja beležaka. Kliknite na ikonu postavke koja se nalazi u gornjem desnom uglu liste beležaka, a zatim je potvrdite pre brisanja.

Moje beleške neće ostati na vrhu drugih aplikacija

Ne možete trenutno da imate lepljive beleške na vrhu drugih aplikacija. Ali možete da zakačite lepljive beleške na Windows traku zadataka da biste odmah videli listu beležaka ili da biste brzo kreirali novu belešku. Kada se otvore lepljive beleške, kliknite desnim tasterom miša na njenu ikonu na traci zadataka, a zatim izaberite stavku Zakači na traku zadataka.

Lepljive beleške se ne otvaraju na početnom meniju

U operativnom sistemu Windows 10 ponekad beleške će izgleda nestati zato što se aplikacija nije pokrenula na početnom računaru. Povremeno lepljive beleške se ne otvaraju na početnom meniju i moraćete ručno da je otvorite.

 1. Kliknite ili dodirnite dugme Start , a zatim otkucajte "Lepljive beleške".

 2. Kliknite ili dodirnite aplikaciju lepljive beleške da biste je otvorili.

  Ako se prikaže samo jedna nota kada otvorite aplikaciju, kliknite ili dodirnite ikonu "tri tačke" (... ) u gornjem desnom uglu beleške, a zatim izaberite ili dodirnite listu notes da biste videli sve beleške.

Lepljive beleške su se neočekivano deinstalirali

Za lepljive beleške u operativnom sistemu Windows 10 pokušajte ponovo da instalirate aplikaciju iz Microsoft prodavnice. Ako ste prijavljeni na lepljive beleške pre deinstalacije aplikacije, beleške će se ponovo pojavljivati kada se ponovo instalirate i prijavite se pomoću istog naloga.

Važno: Ako odlučite da se ne prijavite na lepljive beleške, Deinstaliranje ili uspostavljanje početne vrednosti aplikacije, prouzrokovaće brisanje lokalnih beležaka.

Ne mogu da se prijavim u lepljive beleške

Kada pokušate da se prijavite u lepljive beleške pomoću poslovnog naloga, možda ćete videti sledeću poruku o grešci:

Izvinite, trenutno vas potpisujem. Pokušajte ponovo i obratite se podršci ako problem potraje.

Možete da vidite i kôd greške zajedno sa porukom:

AadUnknownError 0x80070520 0xc0292007

Pokušajte sledeće:

 • Potražite ispravke za Windows: U operativnom sistemu Windows 10 kliknite ili dodirnite dugme Start , izaberite stavku Postavke Ikona "Postavke brzine" , a zatim u polju Pretraga otkucajte "ispravke". Potvrdite izbor u polju za potvrdu Potraži ispravke da bi Windows Provjerit nove ispravke.

 • Ponovo pokreniteračunar ili mobilni uređaj, a zatim ponovo pokušajte da se prijavite.

 • Lepljive beleške su nedostupne: obratite se administratoru sistema. Prijavljivanje na lepljive beleške možda je bilo onemogućiti za vašu organizaciju.

Ne mogu da vidim moje lepljive beleške na drugim uređajima

Da biste videli lepljive beleške sinhronizovane na drugim uređajima, ovi uređaji moraju da imaju instaliran OneNote i da se prijave na isti nalog. Na uređajima kao što su iPhone, iPad i Android Phone, lepljive beleške su povezane sa programom OneNote. Saznajte kako da se odjavite, a zatim se prijavite na lepljive beleške na drugim uređajima.

Za lepljive beleške u operativnom sistemu Windows 10, ako koristite ispravan nalog, ali se beleške i dalje ne sinhronizuju, pokušajte da prinudite sinhronizaciju.

 1. Otvorite aplikaciju lepljive beleške i prikažite listu beležaka. Ako se prikaže samo jedna nota, kliknite ili dodirnite ikonu "tri tačke" (... ) u gornjem desnom uglu beleške, a zatim kliknite na listu beležakaili je dodirnite.

 2. Kliknite na ikonu postavke koja se nalazi u gornjem desnom uglu liste beležaka.

 3. Kliknite ili dodirnite stavku sada.

Napomena:  Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li da nam javite da li su informacije bile korisne? Ovo je članak na engleskom jeziku za referencu.​

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×