Upravljajte zakazanim obavezama, planovima, budžetima – lako uz Microsoft 365

Skladište u oblaku

Gde da skladištite datoteke

Fotografija Surface Book uređaja

U Microsoft 365 možete da uskladištite rad u usluzi OneDrive for Business ili na SharePoint lokacijama. Svaka osoba u vašoj organizaciji ima svoju OneDrive for Business biblioteku za skladištenje ličnih radnih datoteka. Kada kreirate i čuvate datoteke u OneDrive fascikli, one se sinhronizuju sa oblakom kako biste mogli da im pristupite sa bilo kog mesta – Veb pregledaču, računaru ili mobilnom uređaju. Za skladište deljenih datoteka i timski rad koristite SharePoint sajt. SharePoint lokacije se takođe sinhronizuju sa oblakom za jednostavan pristup sa bilo kog mesta.

Skladištenje ili deljenje datoteka pomoću usluge OneDrive

  1. Na računaru koristite istraživač datoteka da biste otvorili OneDrive. Ili, iz sistema Office 365otvorite OneDrive iz pokretanja aplikacija.

  2. Prikažite i otpremite lične datoteke ili delite dokumente ili fascikle tako što ćete kliknuti na dugme deli , a zatim pozvati druge da prikažu dokumente ili im pošalju vezu. Saznajte više.

Saradnja sa SharePoint lokacijom

  1. Iz sistema Office 365otvorite SharePoint iz pokretanja aplikacija, a zatim izaberite sajt tima.

  2. Dodajte datoteke na podrazumevane lokacije dokumenata ili kreirajte još lokacija dokumenata, koje se nazivaju biblioteke.

SharePoint sajt možete prilagoditi tako što ćete kreirati podlokacije za određene projekte, timove ili klijente. Takođe možete da dodate ime preduzeća, logotip, izgled i osjećaj, što ćete pretvoriti sajt u poslovnu intranet. Saznajte više.

Takođe pogledajte

Otpremanje datoteka u biblioteku

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×