Greška prilikom instaliranja sistema Office za dve različite zemlje

Ako želite da instalirate Office 2013 za dve različite zemlje ili regiona (recimo, Sjedinjene Države i Španiju), moraćete da kupite dve kopije sistema Office i da koristite dva različita Microsoft naloga za prijavljivanje. Ako ste to uradili, a i dalje imate problema, obratite se Microsoft podršci.

Za Office 2016, možete da instalirate Language Accessory Pack (LAP) za Office 2016, a zatim da prebacujete postavke onako kako vam je potrebno. Ali ne možete da pokrenete dve instance programa Word na dva različita jezika, recimo i na engleskom i na španskom. Umesto toga, kada instalirate LAP možete da konfigurišete aktivni jezik za Office pomoću željenih postavki jezika za Office 2016.

Savet: Microsoft 365 porodica vam omogućava da instalirate Office na dva različita računara sa dva različita jezika, pomoću istog Microsoft naloga.

Napomena:  Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li da nam javite da li su informacije bile korisne? Ovo je članak na engleskom jeziku za referencu.​

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×