Sadržaj
×
Hraniteljski razgovori između rukovodstva i zaposlenih

U velikim organizacijama rukovodioci često ne znaju za probleme i zaposleni ne imaju često uvid u šire inicijative. Potreban vam je lak način da obaveštavate rukovodioce o tome šta se dešava u preduzeću, zadržavate zaposlene zaposlene i obaveštavanje o većim ciljevima i da udomite razgovor širom preduzeća.

Pregledač ne podržava video. Instalirajte Microsoft Silverlight, Adobe Flash Player ili Internet Explorer 9.

Detalji

Kreirajte otvorenu komunikaciju između rukovodstva i zaposlenih sa mrežom Yammer. Direktori mogu da objavljuju informacije o misijama, kulturi i strateškim inicijativama preduzeća sa zaposlenima. Možete i da zadržite događaje uživo u usluzi Yammer koji uključuje Real-vreme Q&sesije za povezivanje sa timovima.

Kreiranje unutrašnjeg vodništva na blogu gde lideri mogu da dele vesti preduzeća i ispravke pomoću dinamičkog sadržaja kreiranog sa Microsoft 365 ili aplikacijama nezavisnih proizvođača. Knjižite objavljene delove na Yammer kako bi zaposleni mogli da postavljaju pitanja na koja rukovodstvo može direktno da odgovori.

Da biste pomogli liderstvu da uskladite odgovore na veća pitanja ili diskutujete o tome kako da prenesete novu inicijativu, kreirajte kanal Microsoft tima. Yammer možete da povežete sa karticom u kanalu, tako da liderstvo može da radi i knjiži sadržaj u realnom vremenu. Koristite karticu "datoteke" da biste delili preduzeća i organizacije, vrednosti i ciljeve, tako da liderstvo može lako da pristupi materijalima.

Istaknute stavke

  • Držite događaje uživo i kreirajte otvoreni forum za Q&A.

  • Razvijete blog da biste delili nove inicijative i promene.

  • Liderstvo pomaže u planovima reagovanja na ciljeve i inicijative preduzeća.

Saznajte više

Pridruživanje i pravljenje grupa

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Unapredite veštine
Istražite obuku

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?

Hvala vam na povratnim informacijama!

×