Pređi na glavni sadržaj

ID greške poruke o događajima 10016 i 10017 su evidentiraju u evidenciji sistema kada instalirate Windows SharePoint Services 3.0

Napomena: Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Simptomi

Instalirate Microsoft Windows SharePoint Services 3.0. Kada prikažete evidenciju sistemskih kada Windows SharePoint Services 3.0 je uspešno instaliran, videćete greška ID događaja 10016 ili 10017 prijavljeni jednom ili više puta.

Uzrok

Ovaj problem javlja ako je domen korisnički nalog koji ste naveli kao nalog usluge Windows SharePoint Services 3.0 nema lokalne aktivaciju dozvola u uslugu IIS Wamreg administracije. Događaj ID poruke o greškama 10016 ili 10017 koja se pominje u odeljku „Simptomi” ne utiče na funkcionalnost programa Windows SharePoint Services 3.0.

Zaobilazno rešenje

Možete da zanemarite bezbedno događaj ID poruke o greškama 10017 ili 10016 koji se evidentiraju u evidenciji sistema. Ako želite da biste sprečili evidentiraju u evidenciji sistemskih događaja ID poruke o grešci, koristite proširenje konzole za usluge komponente da biste omogućili lokalne aktivaciju dozvole u usluzi IIS Wamreg administracije za domen korisnički nalog koji ste naveli kao Windows SharePoint Usluga 3.0 naloga. Da biste to uradili, sledite ove korake:

  1. Kliknite na dugme Start, izaberite stavku Pokreni, otkucajte dcomcnfg u polju Otvori i zatim kliknite na dugme u redu.

  2. Razvijanje Component Services, razvijte računarima, proširite stavku Moj računari izaberite stavku DCOM konfiguracije.

  3. Kliknite desnim tasterom miša IIS WAMREG administrator usluge, a zatim izaberite stavku Svojstva.

  4. Izaberite karticu bezbednost .

  5. U okviru pokretanje i dozvole za aktiviranje, kliknite na dugme Uredi.

  6. U dijalogu Dozvole za pokretanje , kliknite na dugme Dodaj.

  7. U dijalogu Izbor korisnika, računara ili grupa promena lokacije na lokalnom serveru. Zatim, otkucajte lokalne bezbednosne grupe WSS_WPG, kliknite na dugme Proveri imenai zatim kliknite na dugme u redu.

  8. Na listi dozvola za korisničko ime , potvrdite izbor u polju za potvrdu Dozvoli pored Lokalne aktivaciju, a zatim kliknite dvaput na dugme u redu .

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×