Upravljajte zakazanim obavezama, planovima, budžetima – lako uz Microsoft 365

Informacije o administratoru

Microsoft Forms podaci se skladište na serverima u sad, sa izuzetkom podataka za evropske zakupce. Podaci za evropske zakupce su uskladišteni na serverima u Evropi.

Microsoft 365 IT administratori mogu da isključe Microsoft Forms u Microsoft 365 centru administracije, u okviru kartice Upravljanje korisničkim . Pogledajte članak Podešavanje Microsoft obrazaca i Isključivanje ili uključivanje Microsoft obrazaca za više detalja.

Obrasci su podrazumevano uključeni za sve u organizaciji. Administratori mogu da promene dozvole za pristup za određene osobe u organizaciji. Pogledajte članak Podešavanje Microsoft obrazaca i administratora postavki u programu Microsoft Forms.

Postavka moderne potvrde identiteta za Outlook mora da bude omogućena da bi osobe iz organizacije mogle da kreiraju anketu u programu Outlook.

 1. Prijavite se u https://admin.Microsoft.com pomoću poslovnog ili školskog naloga.

 2. Izaberite stavku postavke > org.

  Napomena: Ako ne vidite opciju Postavke , izaberite stavku Dugme „Još opcija“ Prikaži sve u levom oknu.

 3. Izaberite modernu potvrdu identiteta.

 4. Potvrdite izbor u polju za potvrdu Uključi modernu potvrdu identiteta za Outlook 2013 za Windows i novije (preporučuje se).

Saznajte više o modernoj i višestrukoj potvrdi identiteta i kako da je podesite i da je ispiše u organizaciju.

Da, možete da koristite centralno raspoređivanje da biste rasporedili samo programski dodatak za obrasce za PowerPoint. 

 1. Prijavite se u https://admin.Microsoft.com pomoću poslovnog ili školskog naloga.

 2. Izaberite stavku postavke > programskidodaci.

  Napomena: Ako ne vidite opciju Postavke , izaberite stavku Dugme „Još opcija“ Prikaži sve u levom oknu.

 3. Na listi programski dodaci izaberite stavku Obrasci.

 4. U okviru dodeljivanje korisnika u oknu Uredi obrasce , izaberite stavku Svi.

 5. Izaberite stavku Sačuvaj.

Ako ste administrator, možete da prenesete vlasniљtvo obrasca od zaposlenog koji je već napustio organizaciju. Na traci adresa pregledača zamenite postojeću URL:

 1. https://forms.office.com/Pages/delegatepage.aspx?originalowner = [Adresa e-pošte]

  • vlasnik originalana = adresa e-pošte vlasnika obrasca koji je napustio vašu organizaciju.

  Na primer, ako je vlasnik obrasca ("Jason Fabijan") napustio vašu organizaciju ("prijava"), vaša privremena URL adresa bi izgledala ovako:

  https://forms.office.com/Pages/delegatepage.aspx? originalvlasniku = JasonFabian@contoso. com

 2. Sada imate pristup obrascima bivših zaposlenih. U obrascu koji želite da prenesete izaberite stavku još radnji za obrasce Dugme „Još opcija“ , a zatim izaberite stavku Premesti.

Napomena: Trenutno koristimo ovu funkciju koja se nalazi u ranim fazama pregleda. Ako imate predloge o tome kako možemo da ga poboljšamo, pružite povratne informacije na stranici Microsoft Forms korisnika.

Trenutno ne postoji ograničenje za broj korisnika za koji se podaci zadržavaju, sve dok je obezbeđivanje naloga u okviru sporazuma o usluzi na mreži vaše organizacije. Ne postoji ograničenja za količinu podataka uskladištenih za korisničke naloge.

U Microsoft Forms, omogućavamo automatske redigovanja mašine da biste proaktivno pronašli zlonamernu kolekciju osetljivih podataka u obrascima i privremeno blokirali te obrasce iz prikupljanja odgovora.

Saznajte više o Microsoft obrascima i proaktivnoj prevenciji phishing.

Ako ste globalni i/ili administrator bezbednosti, možete da se prijavite u Microsoft 365 centar administracije na adresi admin.Microsoft.com i da odete na centar za poruke. Ovde ćete dobiti dnevni rezime bilo kog i svih blokiranih obrazaca. Za svaki obrazac naveden možete da odaberete da li želite da ga deblokirate ili potvrdite phishing. Saznajte više o tome kako da pregledate i deblokirate obrasce ili korisnike otkrivene i blokirane za potencijalno phishing.

Ako je dozvola vlasnika uklonjena ili je nalog vlasnika isključen, ne postoji promena količine podataka uskladištenih za korisnički nalog.

Ako je korisnički nalog izbrisan iz zakupca (Azure AD), svi podaci koji se odnose na nalog biće izbrisani 30 dana nakon brisanja korisnika.

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×