Informacije o tome kako da preimenujete SharePoint online lokacije sa *. microsoftonline.com u *. sharepoint.com pomoću alatke za samousluženje

Problem

Razmotrite ovaj scenario:

Moja organizacija koristi Microsoft 365 već nekoliko godina-počeli smo kada se još zvalo Office apartman za poslovnu produktivnost (BPOS).  Nedavno smo bili obavešteni da su SharePoint lokacije kreirane tokom BPOS dana potrebne za preimenovanje URL adresa *. sharepoint.com (pogledajte povezanost: https://support.microsoft.com/en-us/kb/3053838) za više detalja.

Migracija je dobro proљla (učinili smo 6 od 7 sajtova) – problem je u tome što je posljednji smrad, pa su korisnici koristili SharePoint lokaciju kao OneNote skladište za sinhronizaciju, tako da su svi OneNote dokumenti uskladišteni na SharePoint lokaciji tako da se dele sa svima unutar odseka.

Problem za koji mi je potrebna pomoć je: kada promenim URL adresu ove određene SharePoint lokacije, promeniće se URL adresa za OneNote stavke-to nije teško promeniti se u programu OneNote dok možete samo da usmerite postojeći OneNote na novu lokaciju, ali šta se onda dešava Kada je u pitanju sinhronizacija? Da li OneNote zatim veruje da sve stavke u okviru nove URL adrese treba da se sinhronizuje i da ponovo preuzmu sve na računar? 

Sa ograničenim propusnim propusnog opsega u sistemu Office i preko 1 GB dokumenata u programu OneNote, koji će zatim dovesti do velike količine podataka koji se preuzimaju više puta, ali kao (a) preimenovanje URL-a utiče na sve u isto vreme i (b) ova izmena će ionako biti primorana na nas u januaru ćemo morati da pregrizemo metak i uradimo to.

Bilo koji savet bi vam bio od velike pomoći.  Koristimo OneNote 2013 iOffice 365 Enterprise E3.

Rešenje

Beležnice u programu OneNote neće funkcionisati ako promenite URL adrese Beležnica u usluzi SharePoint online. Dobićete poruku o grešci kao što je "ne možemo da sinhronizujemo beležnicu zato što ste van mreže ili što je mrežna lokacija nedostupna".

Potrebno je da otvorite beležnice sa novim lokacijama. Pošto imate više od 1GB Beležnica i ovo će biti veliki pritisak na opseg vaše organizacije, predlažem da dozvolite korisnicima da zatvore beležnice i da ih otvore na novim lokacijama u grupama. Ako ima mnogo novih dokumenata kreiranih u beležnicama, možete da im dozvolite da idu na SharePoint online za dnevne radove pre procesa sinhronizacije Beležnica sa novim lokacijama.

Napomena:  Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li da nam javite da li su informacije bile korisne? Ovo je članak na engleskom jeziku za referencu.​

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

×