Instaliranje i pokretanje sistema Microsoft Office na Chromebook uređaju

Možete da koristite Office za Veb u pregledaču za kreiranje, uređivanje i saradnju na datotekama iz Hromozmebook računara. Ako Romebook koristi sajt hroma, možete da instalirate i Office mobilne aplikacije putem Google Play prodavnice.

Napomene: 

 • Da biste saznali koji Chromebook uređaji podržavaju Office aplikacije za mobilne uređaje iz Google Play prodavnice, pogledajte članak Chrome OS sistemi koji podržavaju Android aplikaciju.

 • Ne možete da instalirate Windows ili Mac stone računare Microsoft 365 ili Office 2016 na Chromebook uređaju.

 • Android verzija usluge OneDrive trenutno nije podržana na Chromebook uređaju.

Kako se instaliraju Office aplikacije na Chromebook uređaju:

 1. Otvorite Google Play prodavnicu i potražite aplikacije koje želite da instalirate.

  Možete i da kliknete na bilo koju od ovih veza da biste preuzeli određenu aplikaciju: Microsoft Outlook, Microsoft Word, Microsoft Excel, Microsoft PowerPoint, OneNote, Office Lensili Microsoft tima.

 2. Kliknite na dugme Instaliraj.

 3. Kada se aplikacije instaliraju, izaberite stavku Launcher na Chromebook uređaju i kliknite na aplikaciju da biste je otvorili.

 4. Prijavite se pomoću ličnog Microsoft naloga ili naloga povezanog sa pretplatom na Microsoft 365. Pogledajte članak Instaliranje i podešavanje sistema Office na Android uređaju za detalje o tome kako da se prijavite u Office na Android uređaju.

  Napomena: U Office aplikacijama za mobilne uređaje možete da prikažete datoteke i izvršite osnovno uređivanje ako ste prijavljeni pomoću Microsoft naloga (on je besplatan i možete koristiti postojeću adresu e-pošte). Ako imateMicrosoft 365 pretplatu, možete se prijaviti na aplikaciju sa nalogom povezanim sa pretplatom da biste koristili napredne funkcije uređivanja uz Microsoft 365.

Napomena:  Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li da nam javite da li su informacije bile korisne? Ovo je članak na engleskom jeziku za referencu.​

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

×