Instaliranje programskih dodataka za Office u poštansko sanduče

Da biste se uverili da je Office programski dodatak ispravno instaliran u poštansko sanduče i da biste izbegli sve potencijalne bezbednosne rizike koji mogu da nastanu tokom pokušaja da se Office programski dodatak instalira na pogrešan domen, pratite korake navedene u ovom članku.

  1. U programu Outlook izaberite stavku nabavite programske dodatke sa kartice Početak na traci. Takođe možete da izaberete datoteku > Upravljajte programskim dodacima, što će vas povesti u Outlook na vebu i otvoriti programske dodatke za Outlook.

    Instaliranje programskih dodataka u Outlook

  2. U dijalogu programski dodaci otkucajte ime programskog dodatka koji želite da dodate u Outlook. Na primer, Webex, Gifi ili Prodajeve. Izaberite željeni programski dodatak iz padajuće liste pretraga.

    Traženje programskih dodataka

  3. Kada odaberete željeni programski dodatak, prati uputstva na sledećem ekranu da biste instalirali programski dodatak.

Napomena:  Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li da nam javite da li su informacije bile korisne? Ovo je članak na engleskom jeziku za referencu.​

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×