Sign in with Microsoft
New to Microsoft? Create an account.

Pronalaženje vremena je Outlook programski dodatak za planiranje sastanaka. Organizator može da pošalje više opcija vremena putem Pronalaženje vremena i da smanji pozadinske e-poruke prilikom planiranja.

Preduslovi za instaliranje Pronalaženje vremena

Pronalaženje vremena trenutno može da se instalira samo naMicrosoft 365 Apps za manje firme ili poslovnom nalogu koji uključuje Exchange Online. Pronalaženje vremena je trenutno podržana za GCC, isključujući GCC High.

Može da se koristi sa Outlook za Windows, Outlook za Mac i Outlook na vebu. Ako koristite Outlook 2013 ili 2016 ili Outlook za Mac 2016 ili 2019, od vas će se tražiti da se prijavite svaki put kada kreirate Pronalaženje vremena anketu.

Za Outlook 2013 & 2016 moraćete da instalirate najnovije bezbednosne, i nebezbezbene, MSP datoteke za outlook-x.none, mso-x.none i osfclient-x.none. Njih možete da pronađete na ovim vezama:

Lista najnovijih .msp datoteka za Kancelarija 2013

Lista najnovijih .msp datoteka za Kancelarija 2016

Da biste Pronalaženje vremena na Outlook za Mac, prvo instalirajte programski dodatak na Outlook na vebu. Zatim Pronalaženje vremena automatski pojavljivati u programu Outlook za Mac. Pronalaženje vremena programu Outlook za Mac biće potpuno podržani kasnije ove godine.

Pristup učesnika Pronalaženje vremena

Primaoci Pronalaženje vremena sastanka ne zahtevaju da imaju instaliran programski dodatak da bi glasali za vremena sastanka. Pozivi se mogu poslati na bilo koju e-adresu, uključujući Gmail, Yahoo! i slične dobavljače.

Postoji nekoliko načina na koje možete da instalirate Pronalaženje vremena.

Instaliranje Pronalaženje vremena u Outlook za veb

Dugmad za tri tačke i preuzmi programske dodatke.

 1. Otvorite Outlook za veb u pregledaču.

 2. Izaberite stavku Nova poruka da biste otvorili novu e-poruku.

 3. Sa desne strane dugmadi Pošalji i Odbaci kliknite na dugme sa tri tačke (...), a zatim izaberite stavku Preuzmi programske dodatke.

 4. Potražite Pronalaženje vremena programski dodatak.

  Outlook 2016 pretraga programskih dodataka

  Napomena: Ako ne možete da pristupite programskih dodatakaili Pronalaženje vremena, administrator vam je možda isključio pristup. Obratite se administratoru za više informacija.

 5. Da biste koristili aplikaciju, ponovo kliknite na dugme sa tri tačke (...) iz poruke i izaberite stavku Pronalaženje vremena.

Instaliranje programa Pronalaženje vremena na Outlook radnoj površini

 1. Otvorite Outlook.

 2. Idite na karticu Početak > preuzmite programske dodatke

  Outlook 2016 Prodavnica

 3. Potražite Pronalaženje vremena programski dodatak.

  Outlook 2016 pretraga programskih dodataka
   

  Napomena: Ako ne možete da pristupite programskih dodatakaili Pronalaženje vremena, administrator vam je možda isključio pristup. Obratite se administratoru za više informacija.

 4. Izaberite stavku Dodaj.

 5. Sada ćete na kartici Početak Pronalaženje vremena odgovor pomoću anketeza sastanke.

  Odgovaranje sa anketom za sastanke

Instaliranje Pronalaženje vremena za sve korisnike u organizaciji

Administratori zakupca mogu da instaliraju Pronalaženje vremena za Microsoft 365 za poslovne korisnike koristeći korake u odeljku "Primena Kancelarija programskog dodatka pomoću centra administracije" u sledećem članku: Primena programskih dodataka u Microsoft 365 centar administracije

Napomena: Skladište Kancelarija nije podržano u svim regionima. Koristite alternativni metod instalacije ako ne vidite ovu opciju. 

Napomena: Pronalaženje vremena ne šalje nikakve podatke uslugama nezavisnih proizvođača. 

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Unapredite veštine
Istražite obuku

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?

Hvala vam na povratnim informacijama!

×