Isključite iskačuće obaveštenje „nadogradi na Office 2016“ ili „nabavite novi Office“

Ako i dalje koristite Office 2013 sa pretplatom Microsoft 365, na kraju ćete dobiti obaveštenja za nadogradnju na Office 2016. Ako ne želite da odbacujete obaveštenja svaki put kada pokrenete Office 2013 aplikaciju, pratite dolenavedene korake da biste trajno onemogućili ovo obaveštenje.

Snimak ekrana obaveštenja o nadogradnji na Office 2016

Pokrenite brzu popravku da biste onemogućili odziv za nadogradnju „Preuzmite novi Office“

Sledeći koraci ne isključuju obaveštenja koja vam govore da ažurirate Office najnovijim bezbednosnim funkcijama i ispravkama proizvoda. Veoma je važno da primenite taj tip ispravki na Office.

  1. Uverite se da imate najnovije Office ispravke tako što ćete pratiti korake iz odeljka „Preuzimanje ispravki za Office 2013“ u članku Instaliranje Office ispravki.

  2. Preuzmite ovu jednostavnu ispravku da bi vam postavila ključ registratora. Postavljanjem ovog ključa registratora onemogućiće se odziv za nadogradnju „Nabavite novi Office“.

Da li steMicrosoft 365 administrator?

Ako ste administratorMicrosoft 365 za preduzeća i želite da znate kako da sprečite Microsoft 365 Apps za velika preduzeća 2013 da se automatski ažurira u Office 2016, pogledajte članak Kako da nastavim da koristim Microsoft 365 aplikacije za enterprise 2013?

Napomena:  Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li da nam javite da li su informacije bile korisne? Ovo je članak na engleskom jeziku za referencu.​

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×