Isključivanje obaveštenja e-poštom u programu OneNote

Da biste pomogli u komunikaciji bilo koje dodatke i promene koje ljudi šalju na deljene beležnice, OneNote može da vam automatski šalje obaveštenja o nedavnoj beležnoj svesci. Ako vam ova obaveštenja nisu korisna, ne morate ništa da uradite. Međutim, ako ne želite da ih primate, možete lako da isključite ovu funkciju tako što ćete pratiti dolenavedene korake.

Uradite sledeće:

 1. Otvorite bilo koju OneNote obaveštenje o obaveštenju koje ste prethodno primili, a zatim kliknite na vezu Ažuriranje postavki obaveštenja na dnu poruke. (U starijim porukama ova karika se može pojaviti kao otkazivanje pretplate.)

  Napomena: Ako ste već izbrisali prethodna obaveštenja koja sadrže ovu povezanost, posetite https://www.OneNote.com/sharenotificationsettings u željenom Veb pregledaču.


  Uzorak e-poruke sa obaveštenjem o programu OneNote


 2. Prijavite se pomoću istog Microsoft naloga (Hotmail, Live, Outlook.com) koje koristite sa programom OneNote.

 3. Na ekranu Postavke obaveštenja uradite nešto od sledećeg:

  • U okviru Odaberite stavku beležniceopozovite izbor bilo koje deljene beležnice za koje želite da sprečite obaveštenja. Primićete buduće obaveštenja e-pošte o deljenim beležnicama čiji su polja za potvrdu i dalje izabrana.

  • U odeljku Ažuriranje postavki obaveštenjapotvrdite izbor u polju za potvrdu Opozovi pretplatu iz obaveštenja e-pošte za sve beležnice ako više ne želite da primate obaveštenja e-poštom o bilo kojoj od vaših deljenih beležnica.

 4. Kliknite na dugme Sačuvaj da biste potvrdili promene koje ste izvršili u željenim postavkama obaveštenja.


Ako imate povratne informacije o ovoj funkciji ili idejama za bolje deljenje, možete da delite svoje misli sa nama na OneNote korisničkoj sajtu, gde članovi tima programa OneNote kontrolišu sve povratne informacije i sugestije.

Napomena:  Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li da nam javite da li su informacije bile korisne? Ovo je članak na engleskom jeziku za referencu.​

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×