Ispravke za deljenje Outlook kalendara

Napravili smo velike ispravke za povezivanje programa Outlook za Windows i ažurira deljene kalendare. Ova poboljšanja dostupna su za Outlook 365 klijente za pregled sa najnovijim mesečno Enterprise kanala ili trenutnom ažuriranim ispravkama kanala.

Ovaj članak pruža detalje o tome kako da uključite i isključite ova poboljšanja kalendara deljenog kalendara u programu Outlook za Windows. 

Tehničke detalje o tome šta se menja sa deljenjem kalendara u usluzi Exchange Online ili drugim Outlook aplikacijama potražite u članku deljenje kalendara u usluzi Microsoft 365.

Uključivanje ispravki deljenih kalendara

Predstavili smo novu opciju u dijalogu postavke Exchange naloga: Uključivanje poboljšanja deljenih kalendara (pregled).

Napomena: Ova opcija će biti dostupna samo osobama koje koriste Exchange online. Ne postoje promene u deljenim kalendarima kada se kalendar neke osobe nalazi u Exchange lokalnoj lokalnoj valuti...

 1. U programu Outlook izaberite stavke >Postavke naloga >postavkama naloga.  Videćete listu naloga e-pošte.

 2. Izaberite Microsoft Exchange nalog koji koristite za upravljanje kalendarom nekog drugog i odaberite stavku promeni...

 3. Odaberite stavku Još postavki, a zatim karticu Više opcija .

 4. Potvrdite izbor u polju za potvrdu pored: Uključivanje poboljšanja deljenih kalendara (pregled).
  Potvrdite izbor u polju za potvrdu da biste uključili ispravke za deljene kalendare.

 5. Posle ponovnog pokretanja programa Outlook, ažurirani deljeni kalendar će biti komentarišene "(pregled)" prilikom prikaza kalendara. To vam omogućava da znate da je sve ispravno podešeno i da ovi deljeni kalendari koriste nova poboljšanja.

Pokretanje u ovom pregledu pregleda ne utiče na iskustvo sa sopstvenim kalendarom i možete da se vratite u bilo kom trenutku.

Ne vidite (pregled) za jedan od vaših deljenih kalendara?

Poboljšanja deljenih kalendara dostupna su samo za kalendare koji se dele između osoba koje koriste Exchange online. Ako osoba koja je podelila svoj kalendar sa vama koristi Exchange lokalno poštansko sanduče, taj određeni deljeni kalendar neće imati pravo na ova poboljšanja.

Ako se deljeni kalendar nalazi u usluzi Exchange online, a vlasnik kalendara vam je izriиito dodelio dozvole na kalendar, zatvorite i ponovo otvorite deljeni kalendar za nadogradnju.

 1. Idite do modula kalendar i pronađite deljeni kalendar koji želite da nadogradite.

 2. Kliknite desnim tasterom miša na deljeni kalendar i izaberite stavku Izbriši kalendar.

 3. Sa trake: odaberite stavku dodaj > iz adresara.

 4. Pronađite ime osobe koja je podelila svoj kalendar sa vama i kliknite na dugme Kalendar.

 5. Kliknite na dugme u redu da biste zatvorili dijalog.

 6. Posle nekoliko minuta, deljeni kalendar će se ponovo pojaviti na listi kalendara i sada bi trebalo da ima belešku (pregled).

Isključivanje ispravki deljenih kalendara

Ako ste pokušali da završite sa radom na deljenim kalendarima, ali oni vam nisu pomogli, obavestite nas kroz podršku Outlook-a.

Da biste isključili poboljšanja kalendara, kliknite na ista uputstva kao i iznad i opozovite izbor u polju za potvrdu pored stavke: Uključivanje poboljšanja deljenih kalendara (pregled).

Korišćenje smernica grupe

Pored nove opcije, administratori mogu da koriste smernice grupe da bi konfigurisali kako se Outlook povezuje sa deljenim kalendarima.

Predstavili smo novu postavku smernica grupe: Poиivajte u delovima za kalendare. Ova postavka je već dostupna u administratorskim datotekama predložaka smernica grupe (ADMX/ADML).

Kada je ova nova smernica omogućena:

Potvrđen je izbor u polju za potvrdu Uključi za sve korisnike. Polje za potvrdu UI je potvrđeno i onemogući, tako da krajnji korisnici ne mogu da isključe pregled.

Kada se ova nova smernica Onemogući:

Izbor u polju za potvrdu Uključivanje u deljenje deljenih kalendara (pregled) je invalid za sve korisnike. Polje za potvrdu UI nije provereno i onemogući, tako da krajnji korisnici ne mogu da uključe pregled.

Napomena:  Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li da nam javite da li su informacije bile korisne? Ovo je članak na engleskom jeziku za referencu.​

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×