Ispravke za novembar 2019

Na osnovu povratnih informacija o klijentu, sledeće nove funkcije su dodate u Microsoft 365 za učenje putanje verzije 3,0.

Ispravke sadržaja i uređivački kalendar

Jedna od obećanja o učenju putanje je ažurna. U ovom kraju smo pružali prvu ispravku sadržaja iz novembra 2019 sa različitim potkategorijama, listom numera i sredstvima. Ispravke sadržaja se komuniciraju u člancima ažuriranja sadržaja u našem novom/programu koji je promenjen. Članak učenje puteva tromesečnom sadržaju možete da pronađete i ovde: za opštu pomoć sistema Office pogledajte ispravke Microsoft 365 sadržaja.

Microsoft 365 centar za uspešnost

Dodali smo Microsoft 365 sistem za učenje putanje administracije da bi se administratore i vlasnici kolekcije lokacija najbolje iskoristili za učenje putanje. Centar administracije administracije pruža veze ka planiranju i resursima za usvajanje i nudi smernice za planiranje, prilagođavanje, usvajanje i merenje uticaja putanje za učenje. Više informacija potražite u članku upoznavanje administracije centra za uspešnost.

Navigacija spiska numera

Na osnovu povratnih informacija klijenata učinili smo da navigacija bude očiglednija uz sledeću i prethodnu dugmad. Dodali smo i sadržaj u okviru oblasti navigacije da biste omogućili korisnicima da lako vide kompletnu listu stavki na spisku numera i da se kreću direktno do osnovnog sredstva na spisku numera.

Uključi/isključi režim celog ekrana

U jednim slučajevima, video zapis u ispravci spiska numera se pojavljuje ispod oblasti za prikaz prozora, tako da smo dodali opciju uključivanja uključenog režima punog ekrana na traci za navigaciju da biste omogućili korisnicima da se kreću kroz spisak numera sa dovoljno vidljive oblasti ekrana za prikaz video zapisa.

Kopiranje spiska numera

Mnogi klijenti su izrazili potrebu da se izmene samo nekoliko jednostavnih stvari na spisku numera koje je obezbedio Microsoft, bez potrebe da kreirate potpuno nov spisak numera. Na primer, uobičajeni zahtev za kupce je da biste uklonili korak sa početnog spiska numera sa šest jednostavnih koraka. Sada možete da kopirate spisak numera sa postojećeg spiska numera, uključujući spisak numera iz Microsoft kataloga, a zatim da izmenite taj spisak numera. Na primer, sada možete da kopirate šest jednostavnih koraka, izbrišete 3 koraka i pretvorite taj spisak u 3 jednostavna koraka. Više informacija potražite u članku Kopiranje spiska numera.

Podrška za više sadržaja paketa

Dizajniran za Microsoft 365 upoznavanje partnerima i administratorima sa iskustvom koji upravlja Veb sadržajem, podrška za više sadržaja omogućava partneru ili administratoru da integriše prilagođeni skupa sadržaja u Microsoft 365 učenje putanje. Više informacija potražite u članku uputstva za više sadržaja paketa.

Napomena:  Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li da nam javite da li su informacije bile korisne? Ovo je članak na engleskom jeziku za referencu.​

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×