Istaknuti predlošci Access

Savet    Želite li prvo da vidite vizuelni pregled? Zatim možete da uradite živorednu disk jedinicu kroz Access.

Northwind

Ovaj uzorak predloška baze podataka pokazuje na koji način Access može da upravlja klijentima, nalozima, zalihama, kupovini, dobavljačima, isporuci i zaposlenima. Baza podataka može da proizvede 15 raznih izveštaja i odličan je prikaz za učenje i prilagođavanje Access baza podataka.

Kontakti

Kreirajte i Održavajte sveobuhvatnu bazu podataka klijenata i dobavljače pomoću ovog popularnog Access predloška. Pored održavanja detalja o preduzeću, radno mesto i kontaktima, možete da kreirate sve vrste upita, dodate kontakte iz programa Outlook, kreirate nalepnice sa adresom i generišete izveštaje kao što su direktorijumi i telefonske knjige.

Studenti

Kreirajte i Održavajte sveobuhvatnu bazu podataka učenika školskih studenata i njihove čuvare, koristeći ovaj snažan Access predložak. Pored održavanja studentskog ID-a, nivoa, sobe, posebnih okolnosti i kontakata sa svim studentima i starateljima, možete da iskoristite brojne upite kao što su pohađanje, kao i da generišete sve vrste korisnih izveštaja, od alergija i lekova do hitnih kontakt informacija.

Upravljanje događajima

Kreirajte i zadržite bazu podataka za događaje da biste upravljali predstojećim događajima pomoću ove Access baze podataka. Moćna ugrađena i prilagodljiva navigacija i filtriranje vam dozvoljava da pratite događaje po vremenu (na primer, trenutne događaje, događaje po sedmici i današnjih dešavanja), kao i tip, dok prikupljate podatke u realnom vremenu putem e-pošte i generišete i distribuirate korisne i blagovremeno izveštaje.

Upravljanje zadacima

Kreirajte bazu podataka za praćenje zadataka da biste pratili više zadataka, uključujući, vlasnike, početak i krajnji rok i% dovršenih vrednosti pomoću ovog popularnog Access predloška. Upit po kontaktima, otvorite zadatke i zadatke koji su istekli, držite na oku detalje, prioritete i status i dodeljujte zadatke, dok proizvodite korisne izveštaje kao što su zadaci koji se danas održavaju.

Praćenje resursa

Kreirajte i Održavajte robustnu bazu podataka da biste upravljali sredstvima organizacije pomoću ovog popularnog Access predloška. Pratite ažurirane informacije o detaljima o ispravljanju podataka uključujući vlasništvo, uslove, lokaciju, kupovnu cenu i trenutnu vrednost, kao i da iskoristite prednosti moćnog upita i kolekcije podataka da biste generisao sveobuhvatne izveštaje.

Praćenje

Evidentiranje, praćenje i rešavanje grešaka u projektu pomoću ove Access baze podataka, koja ima video obuku o tome kako da ga konfigurišete i koristite.

zaliha

Kreirajte i Održavajte sveobuhvatnu transakcionu bazu podataka o transakcijama zaliha, zaposlene, dobavljače i transakcije pomoću ovog snažnog Access predloška. Pored održavanja detalja za svaku stavku, tip transakcije, količine i lokaciju, možete da generišete mnogo korisnih izveštaja, od nivoa akcija na zalihama po dobavljaču do zaliha da biste preuredili.

Praćenje ishrane

Koristite ovaj predložak da biste napravili sopstvenu bazu podataka za praćenje ishrane kako biste pratili koliko ste veћbali i šta jedete, uključujući detaljne informacije o ishrani i recepti.

Upravljanje marketinškim projektom

Kreirajte bazu podataka za marketing projekte da biste pratili vremenske vrednosti za isporučenje vremena, uloge službenika i dobavljače pomoću ovog inteligentno dizajniranog Access predloška. Navigacija po projektima, isporučenima i zaposlenima, pratite budžete, vlasnike, troškove i status i generiši fokusirane izveštaje kao što su bilans stanja projekta i stavke isporučenih po dodeljenim

Upravljanje projektom

Kreirajte bazu podataka za praćenje projekta da biste pratili više projekata, uključujući vremenske ose, vlasnike i budžete koji koriste ovaj popularni Access predložak. Kretanje po projektima, zadacima i zaposlenima, praćenje troškova, prioriteta i statusa. Dodeljivanje zadataka i dobijanje korisnih izveštaja kao što su Zadaci projekta i zadaci dodeljenim.

ličnih naloga

Kreirajte bazu podataka za transakciju ličnog naloga da biste pratili prihode i isplate kroz domaće kategorije od namirnica do zdravstvenih donacija pomoću ovog Access predloška. Pretraživanje i prikaz prihoda i rashoda po kategorijama i prikaz poreskih izveštaja. Polje za memorandume vam pomaže da zapamtiš korisne detalje za svaku transakciju.

za korisničku službu

Kreirajte bazu podataka klijenta za klijente da biste upravljali više problema sa praćenjem, prioritetom, statusom, klijentom i Rezolucijom pomoću ovog Access predloška. Navigacija pomoću otvorenih slučajeva pomoću više kriterijuma, kreiranja i upravljanja člancima u bazi znanja i upravljanju kupcima klijenata dok proizvodite korisne izveštaje, kao što su otvoreni slučajevi, kao što su otvoreni slučajevi.

Upravljač ličnim kontaktima

Kreirajte i Održavajte radnu bazu podataka poslovnih kontakata i istorija poziva koristeći ovaj jednostavni, ali efikasan Access predložak. Pored održavanja detalja o preduzeću, radno mesto i kontakt informacijama, možete da se krećete i pretražujete po kontaktima, pozivima po kontaktu ili temi, kao i da dodate kontakte iz programa Outlook.

Poziv za praćenje

Dodeljivanje i praćenje statusa poziva klijenata pomoću ovog dinamičkog predloška Access. Navigacija pomoću klijenata, zaposlenih i poziva, kao i praćenja po prioritetu, statusu i dodeljivanja. I možete da generišete korisne izveštaje u realnom vremenu, kao što su otvoreni pozivi na taj način koji vam mogu pružiti dodatnu ivicu kada stvari budu zauzete.

Kućni popis

Kreirajte bazu podataka sa inventarom i upravljajte njima da biste zadržali vitalne podatke na ličnim stvarima na osnovu ovog predloška Access. Pretražite po imenu stavke, kategoriji ili lokaciji, zadržavajući važne detalje za potrebe osiguranja, kao što su uslov, datum dobijena i vrednost. Priložite fotografije stavki svakoj stavci da biste obezbedili povraćaj novca u slučaju gubitka ili oštećenja.

Vreme ihttps://omextemplates.content.office.net/support/templates/en-us/tf10222096.accdtnaplate

Upravljajte predmetima i projektima vaše organizacije, uključujući fakture za naplatu, fakture i salda pomoću ovog robustnog vremena vremena i predloška pristupa naplate. Polja za vlasnika, radni kôd i status u pomoći za praćenje toka, rada i troškova prilikom kreiranja trenutnih izveštaja o svemu od naplate po radnom kodu.

knjiga poslovnog naloga za stone računare

Upravljajte računovodstvenim knjigama pomoću ovog predloška knjige poslovnog naloga. Ova baza podataka može da prati prihode i troškove po kategoriji i generiše finansijske izveštaje.

Kartica vremena

Upravljajte čitavim satima radne snage pomoću ovog robustnog predloška baze podataka vremenske kartice. Pomoć za polja za rad sa radom i opis možete da pratite troškove i radna područja dok generisanje trenutnih izveštaja možete da generišete na sve od časova za naplaćivanje na osnovu projekta.

Praćenje problema

Upravljajte otvorenim problemima projekta pomoću ovog popularnog predloška Access baze podataka. Održavajte detalje o temama i zadacima, kao i da pratite otvorene datume i krajnji rok. Polja za status, kategoriju i prioritetna pomoć održavaju da se stvari kreću napred i moćna navigacija omogućava vam da odmah dobijete regulator na tome šta se dešava i konstantno nagore.

Održavanje vozila

Kreirajte i upravljajte bazom podataka za održavanje vozila za flotu u organizaciji, servisiranje, prodavnice, datume i kilometražu, kao i troškove, pomoću ovog popularnog Access predloška. Možete da kreirate izveštaje o procenama budućih troškova na svakom vozilu i celoj floti i da priložite fakture i datoteke slike na svaki zapis, dokumentovanje izgleda i uslova vozila.

Dobrotvorni doprinos

Upravljajte svim kampanjama koje obavljaju dobrotvorne organizacije, održavanje trenutnih podataka o saradnicima, donacijama, događajima i zadacima u više kampanja pomoću ovog robustnog predloška baze podataka. Praćenje ciljeva prikupljanja sredstava, generisanje izveštaja o tekućim kampanjama i održavanje detalja o saradnicima dok trenutno možete da vidite obim neplaćenih obećanja, kao i predstojećih događaja.

Biblioteka

Kreirajte i Održavajte bazu podataka biblioteke za izdavanje da biste pratili sva sredstva, odmah znate ko je to proverio, kao i da zadržite važne detalje o materijalima kao što su naslov, vlasnik i tip. Odmah kreirajte korisne izveštaje, kao što je istorija pozajmljivanja, odjavljena imovina i dospele imovine.

Nekretnine

Kreirajte i Održavajte sveobuhvatnu bazu podataka o imovini sa nekretninama i zakupnine, praćenje imovine, izdavanje, uplate, isplate, servisiranje i informacije o zakupcu pomoću ovog robusnog Access predloška. Pored održavanja detalja o svakom svojstvu, možete da koristite upit o isteku, pratite plaćanje po tip i upravljate dobavljačima usluga.

naftovoda

Kreirajte i Održavajte cevovod za prodaju i otvorite bazu podataka za prilike da biste pratili i procenili potencijalne prodaje u okviru prodajnog tima pomoću ovog Access predloška. Kretanje po mogućnostima, zaposlenima, klijentima, Održavajte podatke o verovatnoći, procenjeni prihod i predviđanje, kao i da generišete izveštaje u više kriterijuma za realizuju potencijal vašeg tima.

fakulteta

Kreirajte i Održavajte sveobuhvatnu bazu podataka školskog fakulteta koristeći ovaj Robusni Access predložak. Pored održavanja ID-a fakulteta, odseka i kontakata o svakom učitelju, možete da se krećete po brojnim kriterijumima, kao i da kreirate upite, dodajete kontakte iz programa Outlook i generišete izveštaje.

Sinhronizovanje kombinovanih okvira

Pojednostavite dinamičke kombinovane okvire za kreiranje koji se automatski ažuriraju u zavisnosti od radnje korisnika pomoću ovog korisnog Access predloška koji vam omogućavaju da koristite VBA kôd ili makroe da biste realizuju dizajn. Uključuje robusne tabele za proizvode i kategorije, kao i sveobuhvatna uputstva za oba metoda.

Kako izračunati godine

Trenutno izračunava starost pojedinca pomoću dva datuma (datum rođenja i drugi datum) sa ovim zgodnim Access predloškom. Služi i kao spisak kontakata, sa poljima za ime preduzeća, radno mesto i sveobuhvatne kontakt podatke za svaku pojedinačnu. Obuhvata uzorke koda i sažeća uputstva o tome kako se izvršavaju upiti.

Takođe pogledajte

Korišćenje predloška za kreiranje Access baze podataka na stonom računaru

Napomena:  Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li da nam javite da li su informacije bile korisne? Ovo je članak na engleskom jeziku za referencu.​

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×