Istraživanje Skype za posao na mobilnim uređajima

Napomena:  Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Ako već koristite Skype da ostanete u kontaktu sa prijateljima i porodicom u vaš život van posla, ćete cene power i jednostavnost Skype za posao za mobilne uređaje. To je lako da pronađete i povežete sa kolegama pomoću uređaja koji je već imate i posla za preduzeća – pomoć bezbedne platforme.

Novi izgled

Ako ste redovan korisnik potrošačke verzije programa Skype, onda Skype za posao za Android će vam biti veoma poznat: spisak kontakata, indikatori prisutnosti, dugmad i ikone i čak i zvukovi u aplikaciji treba da učine da se osećate kao kod kuće.

Skype za posao za Android početnog ekrana

U prozoru razgovora tekst ćaskanja se oblikuje tako da možete da vidite ko priča.

Skype za posao za Android razgovora ekrana

Kontrolna tabla

Na kontrolnoj tabli služi kao početni ekran i prikazuje u Dobijte ključne informacije koje treba da biste došli do vaše radnog dana. Na primer:

  • Pretraživanje kontakata. Lako Pretražujte globalni adresar i kontakte.

  • Predstojeće zakazane obaveze. Pogledajte na dan sastanke u kalendaru. Pridružite se iz kontrolne table tako što ćete dodirnuti dugme Brzo pridruživanje ( Dugme „Brzo se pridruži“ u programu Skype za posao za iOS i Android ).

  • Nedavni razgovori. Pogledajte istoriju nedavni razgovori, pozivi i sastanci.

Poziv i iskustvo za sastanke

Veće dugmad, video zapisa preko celog ekrana i izbor prikaza proverite iskustvo za pozivi i sastanci bolji i lakšim nego ikada.

  • Sastanak radnje. Privremeno isključivanje i Dodavanje učesnika i upravljanje poziva sa mnogo veće dugmadima.

  • Video zapis. Video zapis za bolje iskustvo sastanka preko celog ekrana.

Novi izgled

Ako ste redovan korisnik potrošačke verzije programa Skype, onda će vam Skype za posao biti veoma poznat: spisak kontakata, indikatori prisutnosti, dugmad i ikone, pa čak i zvukovi u aplikaciji treba da učine da se osećate kao kod kuće.

Novi Skype za posao za Windows Phone izgled i doživljaj – glavni prozor

Naravno, sve suštinske funkcije programa Lync su još uvek tu – kao što je dugmad za brze radnje, koja omogućava da pošaljete trenutnu poruku kontaktu ili ga pozovete (kao i druge funkcije) pomoću samo dva dodira.

Dodirnite sliku kontakta za razmenu trenutnih poruka, poziv ili prikaz kontakt kartice

U prozoru razgovora tekst ćaskanja se oblikuje tako da možete da vidite ko priča.

Novi Skype za posao za Windows Phone izgled i doživljaj – prozor razgovora

Emotikoni

Skype za posao sada sadrže isti skup emotikona koji se nalaze u potrošačkoj verziji programa Skype.

Skype za posao ima iste emotikone kao korisnička verzija usluge Skype

Šifrovani lokalni podaci

Svi Skype za posao podaci koji se čuvaju lokalno na telefonu – na primer, nedavni razgovori, govorna pošta, slike i korisničke postavke – sada su šifrovani.

Napomena: Možda ćete morati da deinstalirate i ponovo instalirate Skype za posao da biste uključili ovu funkciju. Pređite na Postavke Dugme „Više postavki“ na dnu ekrana > Osnovni podaci da biste videli da li je šifrovanje već podešeno. Ako nije, deinstalirajte i ponovo instalirajte aplikaciju da biste uključili šifrovanje podataka.

Nove funkcije koje su dostupne sa Skype for Business Server 2015

Ako vaša organizacija koristi Skype for Business Server 2015, videćete bolju integraciju između programa Skype za posao za Windows Phone i vaših drugih uređaja, kao i mogućnost da komunicirate sa korisnicima komercijalne verzije programa Skype.

  • Sinhronizovanje razgovora na Windows Phone uređaju    Vaši nedavni razgovori se sada automatski sinhronizuju na svim uređajima. Možete videti sve svoje razgovore, bez obzira na to da li su se vodili na računaru ili mobilnom uređaju. Ovo vam omogućava da nastavite nedavni razgovor ili odgovorite na propuštene trenutne poruke – bez obzira na to gde ste.

  • Poboljšana pouzdanost trenutnih poruka    Kada primite trenutnu poruku na mobilnom uređaju, ona se automatski prihvata čak i ako propustite obaveštenje.

  • Komunikacija sa Skype kontaktima    Ako imate Skype korisnike u svom spisku kontakata, možete da komunicirate s njima putem trenutnih poruka, audio-poziva ili video poziva.

Takođe pogledajte

Instalirajte Skype za posao na mobilnom uređaju

Pomoć za Skype za posao na mobilnim uređajima

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×