Istraživanje tima da se prijavi i ostane povezan

Istraživanje tima da se prijavi i ostane povezan

Savet: Pravljenje ankete, testa ili upitnika pomoću usluge Microsoft Forms. Želite da napravite naprednu anketu? Isprobajte Dynamics 365 korisnički glas.

Prilikom daljinskog rada, mnoge organizacije i škole koriste timove za prisustvovanje sastancima ili predavanjima, saradnju na projektima i održavati kontakt. Možete da napravite anketu Microsoft Forms direktno u timovima, a zatim koristite Power automatizovanje za pravljenje automatizovanog toka posla koji vam omogućava da se prijavite, ostanete povezani sa timom i zadržite puls na njima.

 1. Na kanalu timovi izaberite stavku Dodaj karticu Dugme „Dodaj“ , a zatim izaberite stavku Obrasci.

 2. U dijalogu Obrasci odaberite stavku Kreiranje toka posla da biste automatski prikupili odgovore, a zatim izaberite jedan od predložaka istraživanja: merenje dobro za zaposlene, merenje dobro učeniceili dnevne zdravstvene prijave. U sledećem primeru ćemo se fokusirati na merenje dobro zaposlenih službenika.

  Dijalog obrasci u timovima i biranjem opcije, kreiranje toka posla za automatsko prikupljanje odgovora

  Napomena: Postepeno okrećemo ovu funkciju koja će uskoro biti dostupna.

 3. Kliknite na dugme Prvi koraci.

  Dijalog obrasci u timovima koji opisuju predložak za dobro merenje rada zaposlenog i prvi koraci sa izgradnjom toka posla

 4. U odeljku pitanja o Pregledovima u dijalogu obrasci možete da pregledate pitanja istraživanja direktno u dijalogu. Koristite pitanja koja se nalaze ili ih redigujte i dodajte sopstvenu tako što ćete izabrati stavku Prilagodi pitanje u obrascima. Ovo će otvoriti predložak istraživanja u Forms.Office.com na Veb pregledaču i možete ih prilagoditi odatle.

  Dijalog "Obrasci" u timovima sa pregledom predloška za dobro postupanje zaposlenog

  Dok redigujete ili dodate pitanja u anketu u programu Forms.Office.com, možete da vidite i informacije o pitanjima u pregledu dijaloga obrasci u timovima.

 5. Kada budete zadovoljni pitanjima istraživanja, kliknite na dugme sledeći stepenik.

 6. U odeljku Podešavanje ponavljanja u dijalogu obrasci videćete uputstva za kreiranje automatizovanog toka posla u automatskom automatskomsistemu. Izaberite stavku Prilagođavanje opomene da biste otvorili Automatsko automatizovanje i sledili korake 1-4 u dijalogu obrasci da biste kreirali tok posla.

  Dijalog obrasci u timovima koji opisuju kako da kreirate automatizovani tok posla za anketu pomoću usluge Power Automatmate.

 7. U dijalogu Obrasci kliknite na dugme sledeći stepenik.

 8. U odeljku Pregled rezultata u dijalogu obrasci, potvrdite izbor u kanalu za ovu karticu ako želite da osobe iz tima počnu da koriste anketu.

 9. Kliknite na dugme Sačuvaj.

Takođe pogledajte

Kreiranje automatizovanog toka posla za Microsoft obrasce

Rad sa kolegama radi kreiranja, uređivanja i redigovanja obrazaca u Microsoft timovima

Napomena:  Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li da nam javite da li su informacije bile korisne? Ovo je članak na engleskom jeziku za referencu.​

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×