Prijavite se pomoću Microsoft naloga
Prijavite se ili kreirajte nalog.
Zdravo,
Izaberite drugi nalog.
Imate više naloga
Odaberite nalog pomoću kojeg želite da se prijavite.

Napomena: Ovaj članak je odradio svoj posao i uskoro će biti obustavljen. Da biste sprečili poruku „Stranica nije pronađena“, uklanjamo veze za koje znamo. Ako ste kreirali veze do ove stranice, uklonite ih i zajedno ćemo održati veb povezanim.

U programu Word možete odabrati skupa stilova koji su dizajnirani da sarađuju. Svaki skupa brzih stilova može da ima stilove za nekoliko nivoa naslova, telo teksta, ponuda i naslova koji su dizajnirani da sarađuju u jednom dokumentu.

Primenjivanje ili promena skupa brzih stilova

  • Na kartici Dizajn kliknite na strelicu Strelica „Još dole“ u donjem desnom uglu grupe za oblikovanje dokumenta , a zatim odaberite stavku komplet stila kao što je Basic ili neobavezno.

    Na kartici Početak , opcije u grupi Stilovi se menjaju kako bi odražavale skupa brzi izbor stilova na koji ste kliknuli. Zatim možete da koristite sve stilove u galeriji da biste napravili dokument.

  1. Na kartici Početak , u grupi Stilovi kliknite na dugme Promeni stilove, a zatim pritisnite taster style.

  2. Izaberite komplet brzog izbora stilova, na primer moderno.

    Galerija brzih stilova se menja kako bi odražavala skupa brzi izbor stilova na koje ste kliknuli. Zatim možete da koristite sve stilove u galeriji da biste napravili dokument.

  3. Obavezno Ako želite da sačuvate brzi stil kao podrazumevani za sve prazne dokumente, na kartici Početak , u grupi Stilovi kliknite na dugme Promeni stilove, a zatim izaberite stavku Postavi kao podrazumevano.

Napomene: 

  • Možete da vidite kako će skupa brzi izbor stilova pogledati dokument tako što ćete postaviti pokazivač na stavku skupa brzih stilova bez klika na njega. Kada kliknete na skupu brzih stilova, on se odnosi na dokument.

  • Tip brzog izbora prikazuje stilove koji su primenjen u dokumentu. Na primer, ako se svi naslovi u dokumentu primenjuju na stilove naslova 2 stilova, ovaj tip će primeniti stil naslova 2. Skupa brzih stilova ne ispravlja greške oblikovanja.

Takođe pogledajte

Prilagođavanje stilova u programu Word

Da li vam je potrebna dodatna pomoć?

Želite još opcija?

Istražite pogodnosti pretplate, pregledajte kurseve za obuku, saznajte kako da obezbedite uređaj i još mnogo toga.

Zajednice vam pomažu da postavljate pitanja i odgovarate na pitanja, dajete povratne informacije i čujete mišljenje od stručnjaka sa bogatim znanjem.

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?

Hvala vam na povratnim informacijama!

×